May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

În a doua zi de Paşte restaurantele s-au deschis la interior, în Bucureşti, însă terasele au fost preferinţa majorităţii

3 min readVideo

De Andreea Milea.Publicat: 03.05.2021, 22:06.
Actualizat: 03.05.2021, 22:22

Bucureştenii s-au bucurat de a doua zi de Paşte, aproape ca înainte de pandemie. Restaurantele s-au deschis la interior însă vremea a fost prea frumoasă ca să nu stea la terase. Pline au fost azi şi parcurile. O echipă Observator a luat pulsul Capitalei în plină relaxare.

Vezi și

Ora 10, Centrul Istoric al Capitalei. “Un frappe aş dori să îmi aduceţi! Mai rece, pentru că este foarte cald afară astăzi!”
Vremea frumoasă i-a scos pe bucureşteni la plimbare

Cele 26 de grade au fost perfecte pentru a savura o cafea. Deşi puteam să stăm şi înăuntrul restaurantelor, pentru că de astăzi ne permit accesul în interior, este mult, mult prea frumos afară ca să stăm înăuntru.

Citește și:

Sărbătorile relaxante încheiate cu nervi, în trafic. Sensul către litoral închis temporar, ca să se poată circula pe două benzi către București
Când vom putea să vedem un film la cinema, în București? Managerii se tem de o nouă închidere

Mulţumesc! Arată foarte bine şi este şi foarte gustos!
“O zi bună de plimbare şi se simte că a venit vara. “”Am zis să ne plimbăm şi noi un pic, poate stăm la o terasă, bem ceva. “”Facem un pic de mişcare, să vedem lumea, să bem o cafea, să ne bucurăm de ziua asta frumoasă.”
O zi în care toată lumea a fost atentă să se relaxeze.

Andreea Milea, reporter Observator: “Este foarte animat astăzi centrul istoric şi foarte multe persoane au ieşit să se plimbe. Ce mă bucur cel mai tare este că nu a avut loc niciun accident în spatele meu.”
După ce am băut cafeaua, am pornit spre mall.
Andreea Milea, reporter Observator: “Este puţin trecut de ora 13 iar parcările mall-urilor sunt pline. Cred că aici sunt aproximativ 200 de maşini. Haideţi să intrăm şi să vedem ce fac oamenii.”
Zona de fastfood a fost plină.

“După mâncarea de paste am zis că prinde bine şi putin fast food””Am mers cu mami să-mi iau o pereche de pantofi, m-am mai uitat şi eu puţin pe la jucării.””Nu vrei în parc? Cred că o să merg. Mi-aţi dat o idee! ”
Idee pe care am urmat-o şi noi, fix până la standul cu biciclete.

Andreea Milea, reporter Observator: “Sunt cam 50 de oameni in fata mea. Ce facem, stăm sau plecăm? <dă din camera că nu> Nu stăm. Hai să mergem în parc poate ne împrumută cineva o bicicletă”
După mişcarea din parc, am ajuns la magazinul de îngheţată.
Andreea Milea, reporter Observator: “Ne-am oprit pentru câteva minute să cumpărăm o îngheţaţă însă îmi este foarte greu să îmi aleg un sortiment. Sper ca doamnele din interior să mă convingă”
“Îmi place foarte mult bucurestiul, imi place orasul în care locuiesc si atunci de fiecare dată când am o zi liberă si nu plec in afara orasului prefer să explorez cât mai multe locuri” “Îmi place vremea. Cum este? Ca în California, de unde sunt eu. Mă simt ca şi când sunt acasă!”
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.