May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Imaginile cu femeia lovită pe trecere de un taximetrist, în noaptea de Înviere. Poliţiştii încă îl caută pe şoferul fugar

2 min readVideo

De Andre Rotaru.Publicat: 03.05.2021, 21:26.
Actualizat: 03.05.2021, 21:27

Un taximetrist este căutat de poliţie după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, chiar în noaptea de Înviere. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fără să vadă măcar dacă victima mai este în viaţă. Întreg accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Imagini şi informaţii cu impact emoţional. 

Vezi și

Bucureşti, zona Andronache. Cu doar câteva minute înainte de înviere, pe o trecere de pietoni, o femeie în vârstă de 68 de ani este accidentată de un taximetrist. În urma impactului, este trântită la pământ.
Taximetristul care a lovit-o pe femeie pe trecere este încă de negăsit

Marius Puşcaciu, fiul femeii: “Se deplasa spre biserică, pe trecerea de pietoni şi a fost lovită în plin. Eu când am venit am găsit-o, au ajutat-o doi băieţi şi două fete, era foarte-foarte speriată, tremura, era foarte ameţită. La un moment dat m-a întrebat totuşi unde este”

Citește și:

Femeie din București, accidentată pe trecerea de pietoni de un taximetrist când se ducea la Înviere. Șoferul a fugit de la locul accidentului
Taximetristul care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului de negăsit de 24 de ore

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum şoferul nici măcar nu se dă jos să vadă dacă femeia mai trăieşte. Ocoleşte victima cu maşina şi apoi demarează.
Marius Puşcaciu, fiul femeii: “Doi dintre băieţi ar fi alergat după taximetrist şi ar fi strigat după el dar nu.. au zis că nu au văzut numărul”
Andre Rotaru, reporter Observator: “Martorii spun că la doar câteva minute după accident un taximetrist ar fi venit pe această stradă. S-a oprit însă atunci când a văzut girofarul poliţiştilor şi a început să dea cu spatele”

Poliţiştii îl caută acum pe taximetrist.
“Nu imi dau seama… după sigla asta…poate să fie de la mai multe firme. E foarte neclară. E un gest urât şi asta îi atrage o mulţime de… consecinţe”
Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Se efectuează verificări sub aspectul săvârârşirii infracţiunii de părăsire a locului accidentului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți”
Femeia a fost dusă la spital iar medicii au stabilit că nu a suferit fracturi. Avea însă avea dureri şi a fost ţinută peste noapte sub observaţie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.