May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cu ce maşină a depăşit Gigi Becali viteza regulamentară şi a rămas fără permis: “E prima în România. Conduce Luţu o lună”

2 min readVideo

A doua zi de Paşte a fost cu ghinion pentru finanţatorul echipei FCSB. Gigi Becali a apăsat prea tare pedala de acceleraţie exact în dreptul unui filtru de poliţie. Avea peste 100 de kilometri pe oră în localitate. Aşa că a rămas fără permis timp de trei luni.

Vezi și

Gigi Becali a rămas fără permis de conducere
Gigi Becali, finanţator FCSB: “În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul”

În localitatea Drăganu, judeţul Argeş, Gigi Becali a fost tras pe dreapta. Se ducea spre înmormântarea unui preot din Vâlcea. Spune că nu şi-a dat seama că a depăşit cu mai mult de jumătate limita legală de viteză. Explicaţia lui Becali: maşina pe care o conducea e greu de stăpânit.

Citește și:

Gigi Becali a rămas fără permis, grăbit să ajungă la înmormântarea părintelui Ieromonah Daniil. A fost înregistrat de radar cu peste 100 de kilometri la oră

Gigi Becali, finanţator FCSB: “Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică. Am o maşină nouă acum, un Mercedes Maybach. Asta e numai una în România, acum, eu am luat-o pe prima”
Maşina nouă şi hotărârile judecătoreşti invocate nu l-au ajutat să scape de poliţişti. Dacă amenda de 1.350 de lei nu-l ustură prea tare, suspendarea permisului pentru următoarele trei luni doare mai tare. Aşa că finanţatorul FCSB spune că a contestat deja sancţiunile. Motivul: poliţiştii n-ar avea nicio dovadă că a depăşit el limita de viteză.
“Ştiţi de ce nu are filmarea?”

Gigi Becali, finanţator FCSB: “Pentru că el a avut două maşini. O maşină din faţa mea, şi eu eram în spate. Şi nici nu avea cum să filmeze”
Becali are şi un plan de rezervă în cazul în care instanţa nu îi da dreptate.
Gigi Becali, finanţator FCSB: “Dau examen să rămână numai la o lună, cum ar fi. Conduce Ionuţ Luţu o lună, după o lună merg eu. Domnul să vă ajute!”
Fost fotbalist, Ionuţ Luţu este acum mâna dreaptă a lui Gigi Becali, merge peste tot cu el.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.