May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Copil de 5 ani din judeţul Mureş, împuşcat mortal de fratele mai mare, la picnic

1 min readDe Cornel Preda.Publicat: 03.05.2021, 17:29.
Actualizat: 03.05.2021, 17:29

Un copil de 5 ani a fost împuşcat de fratele său mai mare în timpul unui picnic, în zona localităţii Mădăraş, Mureş. Arma a fost lăsată nesupravegheată de un pădurar care participa la picnic.

Copil de 5 ani, împuşcat mortal de fratele mai mare Shutterstock

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, la marginea unei păduri din apropierea localității Mădărași, un minor de 5 ani a fost împușcat accidental în zona pieptului de către un alt minor de 8 ani cu o armă cu aer comprimat ce aparținea unui angajat al Ocolului Silvic și care a fost lăsată nesupravegheată.
Minorul se afla în stare de inconștiență, iar echipele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes.

Din primele verificări a rezultat că mai multe familii cu copii au ieșit la un picnic, printre care și un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu aceasta și a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui, precizează polițiștii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.