May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cluburile din Mamaia au fost pline de tineri. Două au fost amendate

2 min readCluburile din Mamaia au fost pline duminică seară de tineri grăbiți să se distreze cât mai bine până la ora închiderii. Pentru că restricțiile sanitare impun închiderea localurilor la 22, la acea oră cerul senin a fost brăzdat de artificii.

Două cluburi au fost amendate pentru că invitații nu au respectat distanța ori nu au purtat mască de protecție.În câteva secvențe filmate într-un club din Mamaia, foarte mulți tineri petrec fără să poarte mască. Din această cauză au fost sancționați. Însă amenzile nu le-au tăiat cheful de distracție.Focurile de artificii, care în alți ani închideau petrecerile aproape de răsărit, au luminat acum cerul la ora 22, în ton cu restricțiile impuse de pandemie.”- Super! A fost super wow!! - Vă era dor? - Foarte! Se putea și mai mult de atât!”.
Acest tânăr a plecat de la un club din nordul stațiunii Mamaia cu tot cu roaba în care sunt aduse sticlele de șampanie. “- Auzi, ce faci cu roaba, unde te duci? Te duci să o umpli? - Nu, mă duc acasă. Am cumpărat roaba, mă duc acasă. - Și nu o umpli cu băutură? - Nu, noi nu bem, în seara asta nu bem! N-avem voie că e pandemia și nu avem voie”.”- Un final de weekend frumos? - Da! Foarte frumos! Ne bucurăm că am venit la mare, dar din păcate restricțiile sunt până la 10 și nu avem ce să facem”.”- Triste că se încheie petrecerea? - Da, vrem un after party. - Și nu ați găsit nimic? - Deocamdată nu, caută, suntem în căutare”.”- Cum a fost weekend-ul ăsta? -Extraordinar! Nu ne-am distrat! - Nu a fost distracția aia care era pe vremuri? - Nu! Nu a fost! Acum mergem la apartament, ne distrăm în continuare!”.Retragerea turiștilor spre hoteluri sau apartamente a fost supravegheată de sute de jandarmi și polițiști. Cei care au făcut scandal, au fost amendați.”- Un buletin ai? - Nu am! - Dar cum te numești? - Nu știu. - Nu știi? Hai să vedem cine-i domnu, refuză să se legitimeze. Haideți cu noi la mașină”.
”- A fost foarte ok, am respectat toate măsurile de siguranță. - V-ați distrat? - Foarte bine, da!”.”A fost un weekend super frumos, cu niște oameni minunați și sperăm să treacă pandemia, să ne facem viața cum s-ar zice și… ce să zic, să ne vaccinăm cu toții, să putem avea o viață liniștită”.Zeci de hoteluri vor rămâne deschise pe litoral și în zilele următoare, mai ales că vreme se menține caldă. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.