May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bill Gates și Melinda Gates divorțează. Cei doi pun capăt unui mariaj de 27 de ani

2 min readBill și Melinda Gates au ales să pună capăt căsătoriei de 27 de ani. Anunțul divorțului a fost făcut pe Twitter chiar de Bill Gates

Bill Gates și Melinda Gates Profimedia

Bill și Melinda Gates s-au căsătorit în 1994, iar cofondatorul Microsoft a anunțat că cei doi vor divorța.
Bill Gates cheltuie o mare parte din averea sa de 130 de miliarde de dolari pentru acte de caritate prin Fundația Bill și Melinda.
Cei doi au împreună trei copii.

”După multă gândire și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, a spus Bill Gates într-un mesaj pe Twitter. „În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă”.

Perechea s-a căsătorit în 1994, la șapte ani după ce Melinda s-a alăturat Microsoft ca manager. Când Bill Gates a invitat-o pentru prima dată să iasă cu el, întrebat-o dacă poate să iasă “peste două săptămâni”. Când Melinda a răspuns „Habar n-am ce fac peste două săptămâni”, Bill i-a transmis că „nu ești suficient de spontană pentru mine”. După ce i-a luat numărul de telefon, a sunat-o chiar în aceeași zi.

pic.twitter.com/padmHSgWGc — Bill Gates (@BillGates) May 3, 2021

Cei doi au trei copii împreună. Fiecare copil va moșteni 10 milioane de dolari, restul banilor urmând să fie folosiți pentru acte de caritate. Cuplul Gates a spus de mult că își va cheltui miliardele pe cauze filantropice, în special prin Fundația Bill și Melinda Gates.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.