May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un tată a fost împuşcat mortal, după o confruntare la Starbucks. Totul a pornit de la un adolescent care a sărit rândul la coadă, în SUA

3 min readFoto

De Andreea Anghel.Publicat: 02.05.2021, 11:08.
Actualizat: 02.05.2021, 11:08

O confruntare la Starbucks s-a încheiat tragic. Un bărbat a fost împușcat mortal de către un adolescent care este acuzat acum de crimă de gradul I. Scena şocantă a avut loc în Florida.

Boersma (dreapta) este acuzat că l-a împuşcat mortal pe Rossetti (stânga) Facebook; Palm Beach County Sheriff’s Office

Un tată a fost împuşcat mortal, după o confruntare la Starbucks
Totul a pornit de la un adolescent care a sărit rândul la coadă, în SUA

Tânărul se afla la un Starbucks cu drive-thru, în momentul în care adolescentul ar fi intrat în fața unui alt șofer, sărind rândul la coadă. Incidentul s-a petrecut la un Starbucks din Lake Worth Beach, Florida, în jurul prânzului, miercuri după-amiază.

Justin Ray Boersma, în vârstă de 19 ani, ar fi vrut să ajungă mai în faţă în linia drive-thru, potrivit martorilor citați în raportul de arestare. Ulterior, un bărbat, pe numele său Samuel Joseph Rossetti, în vârstă de 31 de ani, a ieșit din maşină şi a mers până la geamul lui Boersma.

Citește și:

Un băiețel de 3 ani a fost împușcat mortal la petrecerea de ziua sa, în Miami. Poliția oferă 15.000$ recompensă pentru informații legate de suspecți

Adolescentul susţine că a recurs la acest gest deoarece se temea pentru viaţa lui şi a familiei sale

Se presupune că Rossetti a început să lovească geamul lateral al șoferului și a procedat la fel şi cu mânerul uşii, înainte ca acesta să se întoarcă la propriul vehicul. Boersma le-a spus mai târziu detectivilor că iubita și copilul său se aflau în mașină, precum și un alt prieten. Ea țipa ”Avem un copil în mașină” în timpul presupusului atac, a adăugat el.
Se presupune că Boersma s-a înarmat cu o armă și a tras trei focuri asupra lui Rossetti înainte de a se îndepărta. El le-a spus detectivilor că era îngrijorat de siguranța familiei sale și crede că Rossetti putea merge să ia o armă oricând.
Martorii l-au văzut pe Boersma cum ar fi lovit o altă mașină cu vehiculul său. Mai târziu, el a declarat că a fugit pentru a putea apela un avocat înainte de a se preda. Raportul arestului arată că Boersma nu l-a văzut totuşi pe Rossetti cu o armă, potrivit Daily Mail.

Un cetățean cu pregătire medicală a încercat să îl resusciteze pe Rossetti până la sosirea medicilor. Bărbatul a fost transportat la Centrul Medical Sf. Maria, unde a fost declarat mort.
Raportul arestării arată că o armă de mână a fost găsită într-o pungă de plastic sub scaunul unei maşini, în timpul unei percheziții. Bărbatul care conducea, care nu era Boersma, a pledat nevinovat cu privire la armă, afirmând că nu îi aparține. Cu toate acestea, calibrul pistolului se potrivea cu gloanţele de la locul împușcăturii și a fost colectat drept dovadă, potrivit anchetatorilor.
În total, cinci persoane se aflau în autovehiculul suspect, inclusiv Boersma, iubita lui și sugarul. Înregistrările arată că Boersma este cel care a tras. Rossetti a lăsat în urmă o familie îndurerată, inclusiv un fiu adoptiv.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.