May 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Restricțiile Covid-19 din București vor fi relaxate. Ședință decisivă la ora 11.00

1 min readŞedinţa în care se va discuta despre relaxarea restricțiilor din București are loc astăzi, de la ora 11.00, în sistem online.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) va discuta despre redeschiderea sălilor de spectacole şi a restaurantelor, în condiţiile în care, începând de vineri, rata de incidenţă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut sub trei la mia de locuitori.”Şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă va avea loc (…) la ora 11,00, online. După cum am precizat şi până acum, vor fi discutate două lucruri, şi anume sălile de spectacol şi restaurantele deschise la interior în proporţie de 30 la sută din numărul de locuri disponibile. Deschiderea sălilor de spectacol şi a restaurantelor la interior este scenariul din hotărârea de guvern”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, pentru Agerpres.El a precizat că hotărârea care va fi adoptată va intra în vigoare luni, la ora 00,00.”Luni, la ora 00,00, intră în vigoare hotărârea, deci fiecare se poate organiza de luni în colo să deschidă sălile de spectacol şi restaurantele la interior şi doar în proporţie de 30%”, a mai spus prefectul Capitalei.
Bucureştiul a înregistrat sâmbătă 2,86 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua anterioară, când s-a înregistrat o incidenţă de 2,98 cazuri.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.