May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Razie de amploare în Bucureşti. Mulți șoferi au rămas fără carnet, după ce au fost prinși băuți la volan

2 min readPentru unii bucureşteni, petrecerile de 1 mai şi de Paşte au început mai devreme. Nu doar că au băut, dar s-au urcat şi la volan. Ghinionul lor a fost că seara trecută, poliţiştii de la Rutieră au organizat o razie în oraş. Mulţi şoferi şi-au pierdut, cu această ocazie, dreptul de a conduce. Unii s-au ales şi cu dosar penal. 

Vezi și

Razie de amploare în Capitală, înaintea sărbătorilor pascale

În prag de sărbătoare, poliţiştii rutieri au organizat o razie de amploare, pe străzile din Bucureşti. Au vrut să vadă dacă şoferii au furtat startul petrecerilor şi au băut înainte de a se urca la volan. Prima captură a serii a venit la pachet cu o alcoolemie uriaşă.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Un conducător auto a fost depistat în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost de 1,09 mg/l alcool pur.
Bărbatul a fost condus la sediul INML pentru a i se recolta probe biologice.

Polițist: Sunteţi obligat să daţi două probe. Șofer: Da, nicio problemă. Polițist: Dacă refuzaţi constituie o altă infracţiune. Șofer: Nu refuz nimic, că nu are rost. Mergem, da!
Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său şi i-au ridicat, pe loc, permisul de conducere. La numai câteva minute, un alt bărbat de 35 de ani a fost prins băut la volan de poliţişti, pe un drum din sectorul 4 al Capitalei.
Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe lângă suspendarea permisului de conducere, omul a primit şi o amendă de peste 1.300 de lei.
În primele două ore ale acţiunii, poliţiştii au depistat trei şoferi băuţi la volan. Toţi cei trei au rămas fără drept de a conduce. Au fost şi şoferi responsabili opriţi şi controlaţi de poliţişti.
Polițist: Suflaţi continuu şi fără întrerupere până vă spun să vă opriţi, da? Continuaţi aşa. Zero! Foarte bine! O seară bună!
Astfel de acţiuni ale poliţiştilor vor continua şi în zilele următoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.