May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mireasă a rămas îngrozită după ce domnişoarele de onoare şi-au făcut apariţia la nuntă în papuci

2 min readVideo

Gest nerespectuos faţă de o mireasă, în ziua nunţii. Domnişoarele de onoare au lăsat-o stupefiată pe viitoarea soţie după ce au apărut la eveniment într-un mod complet neobişnuit.

O mireasă a fost îngrozită când domnișoarele de onoare au apărut îmbrăcate în papuci la nuntă TikTok/gabyrojas992

Femeile au decis să participe la nuntă în rochii lungi, de culoare violet, iar în picioare au asortat consacraţii papuci „crocs”, spre dezamăgirea miresei care şi-a exprimat în mod explicit dezacordul privind purtarea acelui tip de încălţăminte, de către invitaţi, în ziua ei cea mare.
O “glumă” nedorită în zoua nunţii

Una dintre protagoniste, Gabby, a făcut publice imaginile în care femeile se plimbă cu bucurie şi dansează în papuci, menţionând că totul a fost o farsă pregătită special pentru prietena lor.

Mireasa nu a fost însă deloc impresionată când le-a văzut ignorându-i dorința, mai ales după ce le-a explicat în repetate rânduri că nu au voie să poarte asemenea papuci în ziua nunţii ei.
În videoclipul postat pe TikTok, vizionat de peste opt milioane de ori, mireasa apare supărată şi şocată în timp ce prietenele ei îşi etalează rochiile asortate cu încălţămintea neobişnuită.

Gabby a spus însă că papucii urâţi au fost purtaţi doar în fotografiile de nuntă, trecând ulterior la tocuri pentru ceremonia oficială, potrivit The Sun.
Cu toate acestea, unii oameni au considerat că farsa acestora a fost „lipsită de respect”.
„Foarte nerespectuos, nu le-aş fi permis să participe la poze”
„Eu nu le-aş mai fi lăsat la nunta mea”

„Indiferent dacă a fost o glumă sau nu, lipsa de respect în ziua nunții să faci exact ceea ce nu şi-a dorit să faci” au fost doar câteva comentarii din partea celor care nu au privit cu ochi bun gestul tinerelor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.