May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Horoscop mai 2021 Taur. Un prieten s-ar putea să vă trădeze aşteptările

5 min readHoroscop mai 2021 Taur. Astrologii întrevăd veşti bune, dar au şi câteva sfaturi pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal, în perioada următoare.

Horoscopul lunii aprilie 2021 pentru zodia Taur Shutterstock

Nativii din zodia Taur, conduși de Venus vor obține rezultate bune şi… mai puţin bune, în această lună. Aţi putea încerca să îmbunătăţiţi condiţia materială a familiei dumneavoastre. Poziţia pe care o deţineţi în afaceri s-ar putea arăta mai favorabilă ca niciodată, dar cu toate acesteam trebuie să rămâneţi atenţi cu privire la problemele elgate de bani – cheltuieli – împrumuturi. Astrologii vă recomandă atenţie şi în sfera sănătăţii.
Horoscop bani mai 2021 Taur

Din perspectiva carierei, luna aceasta va fi excelentă pentru nativii Taur. Poziția lui Jupiter în casa a zecea și a lui Saturn în poziția a noua vă vor oferi succes în domeniul muncii. Unii oameni din acest semn zodiacal pot obține o poziție mai înaltă din punct de vedere profesional. Cei care sunt încă șomeri vor avea, de asemenea, cele mai bune oportunități de angajare. Evitați însă să faceți afaceri în parteneriat, să colaboraţi cu anumiţi indivizi, nu este o perioadă tocmai benefică din acest punct de vedere. Cei care au deja o colaborare de acest gen sunt sfătuiţi să fie atenţi, vigilenţi, pentru că există şanse ca o persoană în care aveţi mare încredere să încerce să vă trădeze.

Trebuie să fiţi cu ochii în patru în fiecare clipă, iar dacă aveți de gând să depuneți niște acte, păstrați pe cineva de mare încredere în jurul vostru, în caz contrar aţi putea pierde o parte din avere. După 14 mai, când Soarele va intra în Ascendentul vostru, vă va arăta puterile celei de-a şaptea casei. Sub influența sa, acești nativi vor atinge succesul în domeniul profesional în care activează, în special cei care au legătură cu sectorul guvernamental. Va trebui să rămâneți atenţi când vine vorba de instanțe judecătorești sau de probleme de natură legală în luna mai.
Totuşi, viața financiară a nativilor Taur poate rămâne un pic supărătoare luna aceasta. Venus și Soarele vor sta în casa a douăsprezecea, ducând la creșterea cheltuielilor inutile. În același timp, există și posibilitatea unei scăderi a veniturilor pentru o perioadă de timp. Deși ultimele două săptămâni ale acestei luni vor fi bune pentru dvs., va trebui să rămâneţi chibzuiţi.
Cei care deţin propria afacere pot experimenta profituri măricele. În cazul unor situaţii neaşteptate aţi putea cere ajutorul partenerului sau al unei persoane de încredere, cu experienţă în domeniul în care activaţi. Veştile pot fi ori foarte bune ori foarte rele la un momentdat, depinde doar de voi cum îndreptaţi balanţa.

Horoscop sănătate mai 2021 Taur
Vă puteţi bucura de viaţă doar atunci când sunteţi pe deplin sănătoşi, motiv pentru care aceasta trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Pot exista unele provocări legate de sănătate, cum ar fi tulburări oculare, insomnie, oboseală acută etc. Prin urmare, încercați să meditați înainte de a dormi și nu vă gândiți prea mult la problemele de la muncă ori la proiectele din viitor. Persoanele care au trecut de vârsta de 50 de ani pot avea probleme cu durerile articulare. Astrologii vă sfătuiesc să acordaţi interes simptomelor care vă pun pe gânduri şi să daţi o fugă până la medic dacă nu vă simţiţi neapărat bine.
Horoscop dragoste mai 2021 Taur
Cei căsătoriți trebuie să fie puțin prudenți luna aceasta. Poziția lui Ketu în casa a șaptea și al șaptelea aspect al Soarelui după 14 mai poate avea un efect asupra vieții voastre maritale. De asemenea, s-ar putea să vă luptați cu soțul / soția dvs. pentru chestiuni banale. Într-o astfel de situație, trebuie să vă controlați. Dacă situația se înrăutățește, atunci este mai bine să rămâneţi calmi, deoarece răbdarea şi înţelegerea va ajuta să controlaţi situația.

Pentru a-l face pe partenerul vostru să vă înțeleagă, ar trebui să-l scoateți undeva pentru o scurtă călătorie. Acest lucru va spori încrederea partenerului de viață în voi și va înlătura toate nemulțumirile. Luna aceasta va fi bună pentru nativii care se află într-o relație de dragoste, fără angajamente. Partenerul se va simți atras de voi și veţi simți același lucru, ca la începutul poveştii de dragoste. Dacă aveți opinii diferite despre orice problemă care poate duce la creșterea diferențelor, precum și a distanțelor, este mai bine să o vorbiți. Cei care trăiesc departe de iubitul lor s-ar putea să simtă dorul mai mult ca oricând.
Cei care sunt la începutul poveştii amoroase ar putea face un pas mai în faţă. Prezentaţi-vă partenerul în faţa prietenilor ori familiei. Veţi crea astfel o legătură mult mai strânsă.

În ceea ce priveşte relaţia cu familia, Taurii s-ar putea să aibă parte de veşti mixte. Marte va fi prezent în casa a doua, în timp ce Jupiter va fi în casa a patra. Membrii familiei vor trebui să se bazeze unul pe celălalt luna aceasta, altfel situația poate deveni tensionată. Pentru a îmbunătăți starea casei, trebuie să vă controlați temperamentul, evitaţi discuţiile aprinse. Pentru o schimbare favorabilă în familie, trebuie să faceți un pas înainte, să luați rolul unui lider și să evitați să vă pierdeți cumpătul.
În această lună veţi primi sprijin necontenit de la frații, surorile sau verişorii voştri. Discutând cu ei și împărtășind preocupările dvs., puteți îmbunătăți starea casei. Când comunicați cu bătrâni sau seniori, alegeți cuvintele cu atenție. Dacă vreunul dintre membrii familiei voastre nu înțelege situația, atunci evitaţi orice fel de forță. Dacă sunteți cel mai în vârstă din familie, evitați să luați decizii puternice și solicitați sfatul fiecărui membru. Taurii căsătoriți nu ar trebui să se poarte necuvenit cu partenerul în fața membrilor familiei.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.