May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, s-a plâns pe Facebook că a fost luat “la mișto” de cei de la Brigada Rutieră: “Absolut rușinos”

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 02.05.2021, 22:45.
Actualizat: 02.05.2021, 22:48

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, s-a plâns pe Facebook că a fost luat la mișto de cei de la Brigada Rutieră București, atunci când a sunat să reclame o cursă de mașini care se derula pe Bulevardul Aviatorilor.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, s-a plâns pe Facebook că a fost luat la mișto de cei de la Brigada Rutieră: “Absolut rușinos” Facebook

“Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!
Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.

Citește și:

Premieră: În Sectorul 6 din București se spală semnele de circulație și mobilierul stradal. Primar: “Noroc că a mai plouat”
Primarul Sectorului 6 anunță că trece și el la demolarea magazinelor de la metrou: “Mizeria tranziției trebuie să ajungă la sfârșit”

Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut”, scrie primarul Sectorului 6 pe pagina sa de Facebook.
A fost luat la mișto
Edilul s-a plâns că a urmat o conversație “la mișto” cu ofițerul de serviciu.

“Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas.
Două chestiuni:
(1) marți voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.
(2) dacă vreodată întâlniți astfel de atitudini la Poliția Locală a Sectorului 6, vreau să știu”, a mai scris Ciprian Ciucu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.