May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cherhanalele au fost printre cele mai vizitate localuri de pe litoral. Peştele proaspăt a fost de nerefuzat

2 min readVideo

De Andreea Filip.Publicat: 02.05.2021, 20:34.
Actualizat: 02.05.2021, 20:39

Cherhanalele de la malul mării au fost pline azi. Iar cum vremea a fost superbă, o plimbare pe malul mării a fost cel mai bun digestiv pentru turişti. Iar plimbarea continuă şi la această oră.

Vezi și

La malul mării, Paştele are gust de peşte. Turiştii nu mai ţin cont de tradiţii când cherhanalele îi îmbie cu mirosuri care mai de care mai apetisante.
“Ce aveţi pe plită?”Chef Sorin Rusu: “Nelipsitul calcan, biban de mare, lupar, doradă, scrumbie”

Suntem în bucătăria unei cherhanale din Olimp. Pe grătar, peştii proaspeţi, uşor condimentaţi, devin adevărate delicatese. Platouri din fructe de mare, combinate atent ca să ofere o experienţă culinară de neuitat, sunt pregătite cu dexteritate….

Citește și:

Turiștii de pe litoral n-au renunțat la distracție nici în prima zi de Paște. Au preferat, însă, sportul, în locul meselor copioase
Weekend ca-n vremurile bune, pe litoral. Cluburile din Mamaia au fost pline, însă distracţia s-a oprit brusc la ora 22

“Aici mâncăm două porţii de icre de ştiucă. Platourile de gustare care sunt compuse din icre de ştiucă sau de crap, hamsie prăjită scoasă azi din marea neagră, şalău şi midii pariziene”
Iar ciorba a dispărut imediat din farfurii.
“4 oale, 200 de litri, am făcut şi borşul de miel, care au venit pe litoral să sărbătorească cu noi paştele, şi sturion şi de perişoare”

Pe terase, ospătarii fac slalom printre mese…. Sub soarele arzător, cu muzica valurilor pe fundal, turiştii se bucură de prima zi de Paşte.
“E un borş de sturion ft bun, mie nu îmi place mielul de fel şi am ales ceva diferit, o alegere bună” “Mâncăm nişte midii sunt foarte bune, un înlocuitor pentru miel bun” “După un an de stat în casă e altceva…”
Iar ziua a continuat cu siesta pe plajă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.