May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Știi câte calorii sunt într-o bere? Cum să arzi caloriile din bere? • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

2 min read


Crezi că mănânci destul de sănătos? Ai redus gustările și prăjiturile cu zahăr? Deci, de ce nu slăbești? Răspunsul ar putea fi în acel pahar din fața ta și în caloriile din acesta. Cu siguranță nu este echivalentul unei gogoși, dar în ceea ce privește burta ta, este. Deci, câte calorii sunt într-o bere?
Băutura numita „bere”, din păcate, este plină de calorii – doar grăsimile au mai multe. Dacă vrei serios să slăbești, trebuie să devii pustnic și să te abții de la băutură? Răspunsul este nu – trebuie doar să-ți cunoști dușmanul.
Corpul oferă tratament special alcoolului – este urmărit rapid de la stomac la sânge și apoi de ficat. Jumătate din alcool va fi absorbit la doar 10 minute după ce l-ați băut, și totul într-o oră – mai repede dacă beți pe stomacul gol.
De ce să te grăbești? Alcoolul este o toxină, așa că scopul corpului este de a ajunge la ficat – organul de detoxifiere a organismului – cât mai repede posibil.
Dar ficatul poate descompune doar o singură unitate de alcool pe oră și orice cantitate peste aceasta este îndepărtată pe măsură ce ajunge la ficat și este trimisă înapoi în sânge, pentru a circula în jurul corpului – provocând efecte dăunătoare tuturor celulelor pe care le intră în contact – până când ficatul îl poate prelucra.
În timp ce ficatul are de-a face cu un atac de alcool, acesta este distras de la celelalte funcții importante ale acestuia. Acest lucru duce la acumularea de substanțe grase în ficat, care îl împiedică să funcționeze corect. „Ficatul gras” este prima etapă a bolii hepatice observată la consumatorii mari de alcool, dar poate fi inversată dacă încetezi să bei. Dar dacă continui să bei, celulele hepatice mor și, în cele din urmă, există o progresie către ciroza ireversibilă.
Câte calorii sunt în bere?

Uitați-vă la caloriile din unele băuturi:
Bere blonda – 180 de caloriiPale ale – 182 de caloriiCidru dulce – 220 de calorii
Câte calorii sunt în vin?
Vin roșu – 119 caloriiVin roz – 125 de caloriiVin alb (dulce) – 165 de caloriiVin alb (mediu) – 132 de caloriiVin alb (dulce) – 116 caloriiVin alb spumant – 133 de calorii
Cum să arzi caloriile din bere
Pentru a arde o halbă de 180 kcal de bere, ar trebui să faceți oricare dintre următoarele:
14 minute de alergare17 minute de înot20 de minute de fotbal28 de minute de mers cu bicicletaBadminton de 29 de minute44 minute de mers pe josCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.