May 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Muncii: ”Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească”

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 01.05.2021, 11:05.
Actualizat: 01.05.2021, 11:05

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj special de Ziua Muncii.

Preşedintele Klaus Iohannis Profimedia Images

Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Muncii: ”Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj de Ziua Muncii şi a precizat că România este o naţiune de oameni ambiţioşi, harnici şi hotărâţi să reuşească iar ”acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor”.

”Munca şi sacrificiile femeilor şi bărbaţilor din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti: condiţii de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus şi egalitate de gen. Astăzi avem o şansă uriaşă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească – acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, a scris Klaus Iohannis sâmbătă pe Facebook.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.