May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fetiță de 8 ani a supraviețuit miraculos după ce s-a aruncat de la etajul 5, ca să scape de un incendiu

2 min readO fetiţă de 8 ani din New York a supravieţuit ca prin minune după ce s-a aruncat de la etajul 5, pentru a scăpa de un incendiu.

Flăcările au făcut scrum apartamentul în care se afla copila, care n-ar fi avut nicio şansă dacă n-ar fi sărit de la balcon.Întreaga întâmplare a fost filmată cu telefonul de cineva dintr-o clădire apropiată. Fetiţa s-a aruncat în gol de la aproape 20 de metri înălţime, iar marea ei şansă a fost că a căzut pe spaţiul verde de lângă trotuar.Pompier: “A căzut pe pământ. Cred că era suficient de conștientă încât să țintească pământul și nu trotuarul.”Mai mulţi oameni s-au strâns imediat în jurul fetei şi au stat cu ea până ce au ajuns ambulanţa şi pompierii. Printre ei se afla şi o fostă colegă a micuţei, care locuieşte în aceeaşi clădire.
Darian Alvarez, fetiţa din vecini: “Am întrebat-o, Mahogany, eşti bine? Dar ea plângea. Toată lumea i-a spus Mahogany, stai acolo, dragă! Stai acolo!”Fetiţa a fost dusă la spital, unde medicii au constatat că avea ambele picioare rupte. Era în stare de şoc, dar curajul de care a dat dovadă i-a salvat viaţa.Fata se afla în grija unei mătuşi, care a apucat să iasă pe scara blocului după ce a izbucnit incendiul. Dar fetiţa n-a mai avut încotro, şi s-a refugiat pe balcon. Un echipaj cu peste 100 de pompieri a participat la stingerea focului, iar şapte dintre ei au suferit răni ușoare. La fel şi un locatar al blocului. Însă întregul apartament în care se aflau fetiţa şi mătuşa ei a fost făcut scrum. Cauzele incendiului nu au fost încă stabilite.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.