May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Florin Cîțu, mesaj pentru vamaioți: Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă

2 min readPremierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor aflați pe litoral, promițându-le că în această vară va reveni la Vama Veche. “Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați, doar așa revenim la all-nighters”, a fost concluzia premierului.

Premierul Florin Cîțu Facebook

Florin Cîțu le-a transmis un mesak vamaioților și le-a promis să revină în Vama Veche
De asemenea, premierul a făcut apel la cetățeni pentru a se vaccina

Premierul Florin Cîțu a publicat pe Facebook un mesaj pentru turiștii aflați pe litoralul românesc. Șeful Guvernului îi roagă pe români să se vaccineze. “Doar așa revenim la petrecerile nocturne”, a spus Cîțu.

Premierul le-a făcut și o promisiune celor care se află zilele acestea pe litoral.

„Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters”, este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.

Vama Veche a revenit la viaţă ieri, odată cu turiştii care au ales să-şi petreacă minivacanţa de Întâi Mai şi Paşte aici. După o perioadă lungă cu restricţii, distracţia a avut parcă alt gust. Vamaioţii au trăit la maximum libertatea, însă doar până la zece seara, când au fost nevoiţi să se întoarcă în camere.
Distracţia din Vamă va continua şi în următoarele zile. Dar tot sub supravegherea poliţiştilor şi a jandarmilor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.