May 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Experiment ştiinţific în Marea Britanie. Mii de tineri lăsaţi de autorităţi la un mega-concert rave, fără distanțare socială, într-un hangar

2 min readVideo

Mii de tineri s-au strâns în Liverpool pentru un eveniment de muzică live desfășurat fără măști sau distanțare sociale.

Un experiment cu muzică rave a avut loc în Marea Britanie Profi Media

Petrecere rave în Marea Britanie, fără măşti sau distanţare
Experimentul britanic a avut loc fără restricții Covid-19. A făcut parte din Programul de cercetare a evenimentelor (ERP) al guvernului și va furniza date științifice pentru a ajuta oficialii să planifice modul în care cluburile de noapte și evenimentele live ar putea reveni la normal în Marea Britanie în această vară, scrie CNN.

Citește și:

Marea relaxare, promisă pentru 1 iunie de premierul Cîţu, explicată de preşedintele Iohannis: “Să nu credem, din greșeală, că 1 iunie va fi data de relaxare totală. Nu va fi”

Directorul de sănătate publică din Liverpool, Matt Ashton, a declarat că petrecerea rave a oferit o privire asupra viitorului. Vorbind la BBC, Ashton a spus că a fost minunat să vadă fericirea de pe chipurile oamenilor, în timp ce se adunau într-un depozit special construit.
El a subliniat însă că evenimentul a fost un experiment științific și că participanții vor trebui acum să revină la respectarea restricțiilor coronavirusului. Participanții care dau test pozitiv pentru virus vor trebui să se autoizoleze în mod normal. “Trebuie să fim realişti şi să ştim că avem de-a face cu Covid în continuare deoarece, chiar dacă este la niveluri scăzute, trebuie să fim prudenți în abordarea noastră”, a spus Ashton.

Oficialul din domeniul sănătății a declarat că astfel de evenimente pilot sunt cruciale în redeschiderea completă a economiei. “Aceasta va fi doar o parte la care mă gândesc ca la o călătorie mai lungă de înțelegere a modului în care trăim cu Covid mai sigur în viitor”, a spus Ashton.
Duminică, britanicii vor putea să desfășoare un alt eveniment live în cadrul ERP, desfășurat la Sefton Park din Liverpool. Evenimentul de muzică va avea loc într-un cort “imens” și, odată ce au trecut prin porți, participanții nu vor fi nevoiți să poarte măşti pentru față sau să mențină distanța socială.Premiile BRIT de la Londra vor primi, de asemenea, un public live pe 11 mai
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.