May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Durerea unei mame care şi-a găsit fiul mort în patul său. Femeia mersese să-l trezească pentru școală, în Marea Britanie

3 min readO mamă a povestit despre durerea ei după ce și-a găsit fiul în vârstă de 11 ani mort în patul său, în timp ce încerca să-l trezească pentru școală.

Durerea unei mame care şi-a găsit fiul mort Profimedia Images

Durerea unei mame care şi-a găsit fiul mort în patul său
Aceasta mersese în camera copilului pentru a încerca să-l trezească pentru școală

Fiul ”grijuliu” și ”sportiv” al lui Kimberley Shepherd, Liam – singurul ei copil – a murit în mod misterios, în somn, la casa familiei din Somerset, Marea Britanie, pe 23 martie.

Mama, afectată de durere, a spus că fiul ”a fost motivul pentru care m-am trezit în fiecare zi” și se luptă să se gândească la o viață fără el. ”El este dragostea vieții mele, sufletul meu pereche, am fost doar noi doi de când s-a născut și l-am crescut singură, nu am altceva de așteptat. A avut atât de mulți prieteni și familie care să îl iubească şi îngrijească, a fost atât de popular și totul pare atât de nedrept pentru un băiat de 11 ani.”

Citește și:

Un copil de 13 ani a căzut de la 10 metri înălţime, în zona unei cariere de piatră, în Tulcea. Minorul a fost găsit în stare de inconştienţă

Un copil mereu prezent pentru alţii

”Viața merge mai departe pentru toată lumea, dar pentru mine nu va merge niciodată, durerea este de nesuportat să pierd cel mai apropiat om de mine. Liam tocmai a murit în somn și motivul este încă necunoscut, l-am găsit așa după ce l-am trezit pentru școală. A vrut să fie polițist și i-a plăcut să-i ajute pe ceilalți, sunt și voi fi mereu mândră de el.”
Liam a vrut întotdeauna să-i ajute pe ceilalți, a spus mama sa, iar anul trecut a organizat un maraton în scop caritabil. El a cumpărat alimente pentru a dona persoanelor vulnerabile, a făcut prăjituri pentru NHS, poliție și profesorii săi și a ținut o tombolă pentru a strânge bani pentru Winstons Wish chiar înainte de a muri.
În Weston sunt planificate câteva evenimente pentru a aduce un omagiu tânărului. Localnicii pun panglici de aur prin oraş, în memoria sa. Cluburile de fotbal donează cămăși semnate pentru a strânge bani în memoria lui Liam pentru copiii care nu își pot permite să plătească participarea la acest sport, conform Mirror.

Doamna Shepherd a spus: ”Vreau chipul și numele lui peste tot, pentru totdeauna”. O pagină GoFundMe a strâns peste 18.000 de lire sterline pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare și pentru o susţine pe mamă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.