May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Distracţia petrecăreţilor din Vama Veche, întreruptă de avertismentele poliţiştilor. Vamaioţii s-au mulţumit cu răsăritul

2 min readVama Veche a revenit la viaţă ieri, odată cu turiştii care au ales să-şi petreacă minivacanţa de Întâi Mai şi Paşte aici. După o perioadă lungă cu restricţii, distracţia a avut parcă alt gust. Vamaioţii au trăit la maximum libertatea, însă doar până la zece seara, când au fost nevoiţi să se întoarcă în camere. Restricţiile nu se aplică însă dimineaţa, aşa că, răsăritul, aşa cum vedeţi în imagini, a putut fi admirat cu puţin timp în urmă direct de pe plajă.

Distracţia petrecăreţilor din Vama Veche, întreruptă de avertismentele poliţiştilor

Distracţia din Vama Veche începe cu o bălăceală în valuri. La câţiva paşi distanţă de cei doi tineri, pe plajă, se dansează ca-n vremurile bune. Iar cheful creşte odată cu lăsarea întunericului. Plaja se umple de tineri dornici să o facă lată. Că vor, că nu vor, se vor distra sub supravegherea poliţiştilor şi a jandarmilor, care roiesc printre ei pentru a-i avertiza că libertatea are o limită.

”La ora 22 trebuie să mergeţi la locurile de cazare. Dacă nu aveţi declaraţie pe proprie răspundere, după ora 22, puteţi să fiţi sancţionaţi contravenţional. Şi este păcat. Vă rugăm, către locurile de cazare.”

Citește și:

Tinerii pregătiţi să recupereze în Vama Veche 1 Mai pierdut anul trecut

Nici vorbă de distanţare fizică. Poliţiştii sunt totuşi mulţumiţi că le-au ascultat îndemnul de a pleca la timp spre camerele de hotel.

”La orele zece plaja deja este liberă. Ceea ce este extraordinar pentru noi. Apreciez simţul civic al tuturor cetăţenilor care au fost prezenţi în Vama Veche.”
Tinerii nu au fost de acord cu măsurile restrictive
Mulţi dintre tinerii veniţi în Vamă erau obişnuiţi să petreacă până în zori, aşa că nu-i de mirare că s-au supărat când s-au văzut nevoiţi să meargă la culcare de la ora 22.

”Am stat până la ora zece împreună, ce contează dacă mai stăm până la cinci. Voiam să prindem răsăritul, să ne bucurăm de momente împreună, și așa am stat mult în casă, școlile s-au închis, nu ne mai vedem prietenii.”
Distracţia din Vamă va continua şi în următoarele zile. Dar tot sub supravegherea poliţiştilor şi a jandarmilor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.