May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Din ce cauză s-a produs accidentul din Roman, unde o şoferiţă a spulberat trei persoane pe trotuar. Una din victime, în stare gravă

2 min readVideo

Trei oameni au fost striviţi pe trotuar, în Roman, de o şoferiţă care încerca să iasă din parcare. Nu este exclus ca femeia să fi încurcat pedalele. Şi, deşi ar fi avut timp să frâneze înainte să intre în grupul de oameni, nu a schiţat niciun gest. Vă avertizăm că imaginile surprinse de camera de supraveghere vă pot afecta emoţional!

Vezi și

Imaginile surprinse de camera de supraveghere sunt cutremurătoare. În loc să dea cu spatele, să iasă din parcare, şoferiţa intră cu maşina pe trotuar şi virează brusc la stânga, spre un grup de oameni.
Un bărbat şi două femei sunt spulberaţi pe loc. Bărbatul se prăbuşeşte pe trotuar, iar cele două femei sunt aruncate într-o altă maşină. Doi bătrâni fug speriaţi din calea maşinii scăpate de sub control.

Au urmat minute-n şir de haos. Oamenii încearcă să se strecoare printre maşini să ajungă la victime. Şoferiţa se dă jos.

Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț: “O femeie, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Roman, în timp ce efectua manevra de ieşire din parcare fără a se asigura, a surprins şi accidentat trei persoane, avariind în acelaşi timp, trei autoturisme”.
O victimă în stare gravă
Cele trei victime au ajuns la spitalul din Paşcani. Una dintre ele, în stare gravă, a fost transferată cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Andreea Trifan purtător de cuvânt Spitalul Roman: “Este vorba de un bărbat de 52 de ani, internat pe Ortopedie la Spitlaul de Urgenţă Roman cu fractură de gleznă, o femeie de 41 de ani cu o contuzie uşoară la genunchi, aceasta a fost externată, şi cea mai gravă este o femeie de 51 de ani cu o fractură de bază de craniu”.
Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Accidentul ne reaminteşte de o altă tragedie petrecută în luna februarie, în cartierul Andronache din Bucureşti. Două fete au fost ucise pe trotuar după ce o şoferiţă a confundat frâna cu acceleraţia. Probele de sânge au arătat că femeia se urcase băută la volan.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.