May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a lansat campania educaţională despre sănătatea mintală

2 min readFoto

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a lansat campania educaţională „Mental Health 101” împreună cu brand-ul ei de frumuseţe Rare Beauty.

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a lansat campania educaţională despre sănătatea mintală Instagram/ Selena Gomez

Gomez le-a scris celor 222 de milioane de fani de pe Instagram despre campania „Mental Health 101”, menţionând că îi este foarte apropiată pentru că ea însăşi s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală. Artista a vorbit prima dată despre bipolaritatea cu care a fost diagnosticată în urmă cu un an, cu Miley Cyrus, într-o serie de live-uri pe Instagram.
Selena Gomez, despre lupta cu depresia şi anxietatea

În septembrie 2019, Selena Gomez a primit McClean Award pentru acţiunile ei de conştientizare privind sănătatea mintală şi a dezvăluit atunci că se luptă cu anxietatea şi depresia, astfel că „Mental Health 101” reprezintă educaţia pe care ea îşi doreşte să o fi primit în anii de şcoală.

„Pentru mine, mi se pare corect să împărtășesc că am simțit personal atât efectele depresiei, cât și ale anxietății – dar nu este ușor. M-am temut să nu fiu înțeleasă și judecată. Știu că mi s-au oferit experiențe și oameni și oportunități care mi-au făcut viața excepțional de frumoasă și dulce – și totuși, mă lupt uneori cu propriile mele gânduri și sentimente. Dar asta nu mă face defectuoasă. Acest lucru nu mă face un om slab. Acest lucru mă face om. Avem nevoie de ajutor și avem nevoie unii de ceilalţi”, a spus ea.

Iniţiativa, care coincide cu faptul că mai este Luna de Conştientizare a Sănătăţii Mintale, este dedicată „susţinerii educaţiei privind sănătatea mintală şi încurajării sprijinului financiar pentru mai multe servicii de sănătate mintală şi servicii educaţionale”, a mai spus artista în vârstă de 28 de ani, potrivit news.ro.

“Pentru oricine suferă în acest moment, sper să știi că nu ești singur. Sunt încrezătoare în a cere ajutor. Obținerea de sprijin și educarea mea în ceea ce privește sănătatea mintală mi-a schimbat viața și o poate schimba și pe a ta” se încheie nota ei. Sper că Sănătatea Mentală 101 va fi o piatră de temelie pentru alții, un ajutor pe care mi-aș fi dori să-l am” a subliniat artista.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.