May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un copil de 13 ani a căzut de la 10 metri înălţime, în zona unei cariere de piatră, în Tulcea. Minorul a fost găsit în stare de inconştienţă

2 min readVideo

Un copil în vârstă de 13 ani a căzut de la zece metri înălţime, vineri, în zona unei cariere de piatră din judeţul Tulcea, el fiind găsit inconştient de către pompieri. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD care l-a dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

Paramedicii transportă victim către elicopterul SMURD Captură video / ISU Tulcea / Tulcea Noastră

Un minor de 13 ani a fost găsit în stare de inconștiență, după ce a căzut de la 10m înălțime.
Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD care l-a dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, vineri, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât în zona carierei de piatră din localitatea Malcoci, un minor a căzut de la înălţime.

“La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru alpinism şi un echipaj SAJ tip C. Victima, în vârstă de 13 ani, căzut de la aproximativ 10 metri, a fost recuperată rapid de către salvatori şi predată echipajului SAJ în stare de inconştienţă”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

Copilul a fost preluat de către elicopterul SMURD de la Constanţa care a venit în sprijinul echipelor de intervenţie şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că băiatul s-ar fi rănit în timp ce se juca cu alţi doi copii în zona carierei de piatră, iar la un moment dat a căzut de la înălţime.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.