May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Sute de păsări au invatat locuința unor americani. Pe unde au intrat lăstunii

2 min readExperienţă nefericită pentru nişte americani întorşi acasă, după o seară petrecută în oraș. Aceştia și-au găsit locuința ocupată de sute de păsări. Înaripatele au intrat pe horn și nu s-au mai dat duse.

Imaginile filmate de vecini surprind începutul invaziei unui stol de păsări. Intră pe coș, ajungând în casă cu sutele. Păsările respective sunt lăstuni de horn și, din câte se vede, chiar au intrat pe horn.Când au revenit după o ieșire în oraș, locatarii, o familie din orașul californian Torrance, au nimerit într-o scenă demnă de faimosul film hororr al lui Hitchock, „Păsările”.Patrick Belleville, proprietar: „Păsările erau agățate de tavan, agățate de toți pereții. Stăteau pe tablouri, erau în fiecare cameră, în băi și în dormitoare, peste tot era plin de păsări care o luaseră razna și mă loveau în cap”.Un prieten de familie a sunat la Protecția Animalelor.
Patrick Belleville, proprietar: „Singurul sfat pe care ni l-au dat a fost să deschidem ușile și ferestrele. Am făcut asta, dar păsările nu au plecat nicăieri, au rămas acolo unde erau”.Așa că toată familia a petrecut noaptea la un hotel din apropiere, mai puţin Patrick. El a adunat ore întregi păsările cu mâna, una câte una.Patrick Belleville, proprietar: „Am numărat 800, m-am oprit din numărat după ce am ajuns la 800 de păsări. Le prindeam, le băgam în cutie, duceam cutia afară, o scuturam și le lăsam să-și ia zborul”.După o noapte de coşmar, Patrick a crezut că a scăpat. S-a înșelat. Două zile la rând, familia a fost șicanată de păsări care își făceau apariția din diverse cotloane şi lăsau în urmă și cantități uriașe de găinaț.Patrick Belleville, proprietar: „Peste tot. Pe oriunde vă trece prin minte. Pe canapele, peste tot. Am curățat canapelele, podelele, abia am adunat de pe jos. Multe jucării erau murdare, biata copilă. Le-am aruncat pe fereastră”.Nu e primul caz din regiune. O altă locuință a fost invadată, duminică, de aproape o mie de păsări.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.