May 7, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Suma uriașă pe care Dani Mocanu a făcut-o cu videoclipul scandalos care i-a adus condamnarea cu executare

3 min readVideo

Şase luni de închisoare “cu dedicaţie” de la judecători pentru interpretul de manele Dani Mocanu! Cântăreţul, cu milioane de urmăritori pe Youtube, a fost condamnat pentru instigare la ură. Într-unul dintre videoclipurile sale, ţine în lesă o femeie care poartă botniţă. Manelistul are un trecut plin de probleme cu legea. A fost arestat pentru proxenetism şi anchetat după ce în videoclipurile sale au apărut jandarmi, dar şi un leu rănit.

Manelistul Dani Mocanu nu este străin de scandaluri privind muzica și videoclipurile sale.
În ciuda problemelor cu legea, Dani Mocanu a fost de multe ori numărul 1 în trending.

Videoclipul scandalos prezintă povestea unei tinere de la ţară care fuge de acasă alături de Dani Mocanu şi ajunge să fie ţinută în zgardă şi cu botniţă la gură. Artistul conduce o maşină pe care scrie “proxenet”, iar versurile fac referire la trăirile lui. Maneaua a strâns 22 de milioane de vizualizări şi are peste 200.000 de aprecieri pe Youtube.

Videoclipul a generat venituri de peste 34.000 de dolari. Mai multe asociaţii pentru drepturile femeii au reclamat însă limbajul cântăreţului. Procesul a demarat iniţial în Bucureşti. Apoi a fost mutat la Piteşti. Ieri a venit şi prima decizie a magistraţilor.

Citește și:

Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. Artistul, acuzat de incitare la ură împotriva femeilor

Şase luni de închisoare cu executare pentru instigare la ură împotriva femeilor. Asta pentru că avea deja condamnare într-un alt dosar, de proxenetism prin metoda loverboy. Dani Mocanu este acuzat că îşi convingea dansatoarele că le iubeşte şi vrea să le ceară în căsătorie, apoi le cerea să se prostitueze. Manelistul nu a vrut să comenteze decizia magistraţilor.

Dani Mocanu: Revin eu cu un telefon.
Pe lângă închisoare, cântăreţul trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei, iar platforma Youtube va trebui să şteargă videoclipul. Deocamdată, maneaua este interzisă doar celor care au vârsta sub 18 ani. Decizia nu este definitivă şi va fi contestată.
Andreea Talmazan, psihoterapeut, Asociaţia Necuvinte: Este un mesaj care cumva vine să dea încredere bărbaţilor care cred că femeile trebuie să le fie supuse. Persoanele publice care au mulţi urmăritori, au fani, cum e cazul artiştilor, trebuie să îşi asume şi faptul că au o responsabilitate.

Scandalurile în care este implicat Dani Mocanu
Videoclipurile cântăreţului au provocat anchete fără număr. În 2018, a filmat un clip în care apar cinci mascaţi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. Jandarmii care au jucat după cum le-a cântat Dani Mocanu sunt cercetaţi de Parchetul Militar.
În vara anului trecut, a apărut într-un videoclip alături de un leu rănit. Dani Mocanu a spus că rănile erau doar un “efect de machiaj” și că animalul a fost tratat ca un “bebeluș”. Poliţia a descins în locuinţa sa, iar cântăreţul a fost dus la audieri. Leul a fost găsit în locuinţa unui crescător.
În ciuda problemelor cu legea, Dani Mocanu a fost de multe ori numărul 1 în trending.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.