May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Şefa secţiei Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Sibiu a murit de COVID-19, nevaccinată

2 min read



Medicul şef al Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit, joi, din cauza infectării cu noul coronavirus.

 ”Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit”, a transmis, joi seară, Spitalul JUdeţean Sibiu, potrivit News.ro.Colectivul spitalului a transmis condoleanţe.”Din nefericire, deşi mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional cât şi pe plan personal, viaţa şi cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecţia cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor”, au mai transmis oficialii spitalului.
Aceştia fac apel la vaccinare.”Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare”, au afirmat oficialii Spitalului Judeţean Sibiu.Contactat de publicația Turnul Sfatului, Florin Neag, managerul Spitalului Județean a declarat că medicul Gabriela Eminovici nu era vaccinată împotriva COVID 19.”Doamna doctor nu era vaccinată”, a spus managerul Spitalului Județean. 
 



Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.