May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Răsturnare de situaţie în cazul Loredanei, doctoriţa care a fost găsită moartă într-o clinică privată din Constanţa

2 min readVideo

De Andreea Filip.Publicat: 30.04.2021, 14:41.
Actualizat: 30.04.2021, 15:00

Magistraţii din Constanţa au oprit incinerarea, care ar fi trebuit să aibă loc joi dimineaţă. Judecătorii au admis solicitarea mamei care vrea să-şi înmormânteze creştineşte singurul copil.

Vezi și

Deciza nu este definitivă şi poate fi atacată de soţul doctoriţei.

Decizia instanţei a venit spre seară. Şi a fost primită cu bucurie de mama doctoriţei. Aceasta vrea să îşi înmormânteze fiica după canoanele bisericeşti. Aşa ar fi vrut şi fiica ei, spune femeia.

Mama doctoriţei: “Când a fost bolnavă de Covid m-a sunat, şi-a manifestat dorinţa să meargă la loc, lângă tatăl ei, loc luat pe numele ei. S-a întâmplat, aşa a fost să fie, avem criptă cu 3 locuri pe numele ei la cimitir.”
Femeia bănuieşte că soţul fiicei sale ar fi fost violent. De aceea i s-a părut suspectă decizia acestuia de a incinera trupul. Trebuie să dovedească, acum, în faţa judecătorilor, că ginerele ei a ales incinerarea pentru că are ceva de ascuns.

Soţul Loredanei neagă acuzaţiile lansate de familie
Mama doctoriţei: “N-a vrut soţul fetei mele să discute cu mine, m-a ameninţat pur şi simplu. A spus: “Doamna Paizan, de aici încolo să va căutaţi avocati buni, pentru că ani de zile o să vă târăsc prin tribunale”.”
Alexandru Chircu, soţul Loredanei: “Am luat această decizie pe baza dorinţei Loredanei.”Reporter: “Sunt acuzaţii conform cărora Loredana era bătută de dumneavoastră. Şi agresată fizic. Cum comentaţi?”Alexandru Chircu: “False. Mulţumesc că-mi spuneţi asta public, încă un motiv pentru avocat. Avocatul meu.”

Mama Loredanei spune că va cere o nouă necropsie. Loredana Chircu a fost găsită fără suflare duminică dimineaţa. Era de gardă, într-un spital privat. Iar lângă trupul ei erau două seringi goale şi o fiolă de analgezic. Cauza oficială a morţii a fost stop cardio-respirator pe fondul intoxicaţiei cu o substanţă necunoscută. Criminaliştii iau în calcul varianta sinuciderii.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.