May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Patru pacienţi, găsiţi morţi la clinica din Potsdam. Un angajat este suspectat că i-a ucis

2 min readUn angajat al clinicii pentru persoane cu dizabilităţi din Potsdam este suspecat că a ucis patru pacienţi, iar pe altul l-a rănit grav.

Galerie (7)

Patru pacienţi de la clinica din Potsdam au fost descoperiţi morţi Profimedia Images

Victimele sunt doi bărbaţi şi două femei.

Potrivit thelocal.de, care citează Bild, victimele au fost înjunghiate cu un cuţit, miercuri seară. Poliţia a precizat că au avut parte de o moarte “violentă”, insa nu a oferit detalii despre circumstanţele atacului.

O femeie în vârstă de 51 de ani, angajată a clinicii, a fost arestată si este suspecta principală în acest caz. Nu se cunoaşte până în acest moment ce motive a avut atacatoarea.
“Este o veste teribilă, sunt în stare de şoc. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile victimelor”, a precizat un oficial al guvernului german.

O rană care nu se va închide niciodată
Clinica din Potsdam îngrijeşte persoane cu dizabilităţi şi are 65 de pacienţi şi 80 de angajaţi.
“Suntem uluiţi. Chiar şi după ce justiţia va face dreptate, vom continua să trăim cu rănile lăsate de acest atac”, a declarat directorul clinicii.

În ultimii ani, în Germania au fost descoperite mai multe cazuri de pacienţi omorâţi de cei care trebuiau să îi îngrijească. Cel mai cunoscut este al asistentului Niels Hogel, condamnat în 2019 pentru că a ucis 85 de pacienţi de care trebuia să aibă grijă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.