May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O familie din California s-a trezit cu casa invadată de păsări. ”Peste tot era plin, o luaseră razna”

2 min readÎntoarsă acasă după o seară în oraș, o familie din statul american California și-a găsit locuința ocupată de sute de păsări.

Înaripatele au intrat pe horn și nu s-au lăsat gonite cu una, cu două. Proprietarul a fost nevoit să le adune cu mâna ca să le scoată afară din casă.Întoarsă acasă, după o ieşire la restaurant, o familie din orașul californian Torrance s-a trezit în mijlocul unei scene demne de filmul Păsările, de Alfred Hitchcock. În casă erau sute de înaripate.Patrick Belleville, invadat de păsări: ”Păsările erau agățate de tavan, agățate de toți pereții. Stăteau pe tablouri, erau în fiecare cameră, în băi și în dormitoare, peste tot era plin de păsări care o luaseră razna și mă loveau în cap.”Un prieten de familie a chemat Protecția Animalelor.
Așa că toată familia, inclusiv fetița de doi ani a prietenei lui, au petrecut noaptea la un hotel din apropiere, iar Patrick a petrecut ore întregi adunând păsările cu mâna și ducându-le afară.Patrick Belleville: ”Am numărat 800, m-am oprit din numărat după ce am ajuns la 800 de păsări. Le prindeam, le băgam în cutie, duceam cutia afară, o scuturam și le lăsam să-și ia zborul.”După o noapte de adunat păsări, Patrick a crezut că a scăpat. S-a înșelat. Două zile la rând, familia a fost șicanată de păsări care își făceau apariția din diverse cotloane.Patrick Belleville: ”În ziua următoare, aveam păsări care își luau zborul din dulapuri sau din alte părți. Vreo două erau ascunse pe frigider. Nu ne-am dat seama, pentru că erau foarte tăcute. Pur și simplu stăteau acolo până te apropiai de ele și, dintr-o dată, începeau să bată din aripi.”Păsările au lăsat în urmă și cantități uriașe de… găinaț.Nu e primul caz din regiune: o altă locuință a fost invadată duminică de aproape o mie de păsări. Cei de la Protecția Animalelor spun că stolurile au intrat pe coșurile de fum de la șeminee în căutarea unui adăpost.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.