May 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

”Masca la control”. Forțele de ordine verifică piețele și autobuzele din toată țara

2 min readPolițiștii, jandarmii și pompierii sunt prezenți, începând de astăzi, cu efective sporite, în zonele aglomerate din toață țara.

 Forțele de ordine fac controale în piețe, locurile de promenadă și mijloacele de transport în comun, pentru a asigura păstrarea masurilor impuse de starea de alertă.Și, cum forfota cea mai mare este, până la Paște, în piețe și magazine, cel puțin unul din cinci oameni întâlniți în aceste locuri a fost rugat să poarte corect masca de protecție.
Echipele de control au intrat de dimineață printre tarabele cu legume și fructe, în hale și în depozitele cu articole vestimentare. Peste tot, aceeași problemă: masca purtată fie sub bărbie, fie cu nasul pe afară.

Pompierii au verificat daca stingătoarele de incendii din spațiile publice aglomerate sunt funcționale.Agent șef principal Ciprian Stoica, IPJ Galați: “Polițiștii gălățeni, alături de jandarmi, de pompieri și de polițiști locali, se vor asigura de respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2 în aceasta perioadă, pentru ca sărbătorile Pascale și ziua de 1 Mai să fie sărbătorite în condiții de siguranță.”
Oamenii legii au preferat, deocamdată, să atenționeze verbal persoanele care nu respectau normele sanitare. În zilele următoare, controalele vor fi direcționate și spre lăcașurile de cult și zonele de promenadă. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.