May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Lux pentru animalele de companie: Când stăpânii pleacă în vacanţă, patrupedele se mută la hotel

3 min readVideo

De Andre Rotaru.Publicat: 30.04.2021, 22:03.
Actualizat: 30.04.2021, 22:04

Plecăm la munte sau la mare de Paște, însă puține hoteluri sunt dispuse să ne primească alături de animalul de companie. Vacanţa stăpânului poate fi însă şi vacanţa prietenului necuvântător. Sunt multe hoteluri în care ne putem lăsa animalele de companie cât timp lipsim. Se pot bucura de cazare simplă sau de tratament special, în funcţie de cât suntem dispuşi să plătim.

Vezi și

Deşi dificilă la început, despărţirea dintre Alma şi stăpâna sa marchează începutul unei perioade de relaxare pentru amândoi.
Proprietara: “Noi facem un drum mai lung şi nu rezstă este foarte mică şi nu rezistă…”

Gilda Cornea, manager hotel: “Poate să iasă în spaţiile de afară în funcţie de compatibilitate, talie şi cum socializează, au covoraşe, au canapele pe care le punem în funcţie de talie, ei dacă se simt bine se joacă unii cu alţii, au parte de cel puţin 2 ore de joacă pe zi”.

Citește și:

Zonele verzi din Oradea au fost invadate de căpuşe. De ce sunt periculoase şi cum ar trebui să te fereşti
Raiul celor mici, într-un sat din Harghita. Copiii se pot juca și hrăni animalele pe care, cei mai mulți le-au văzut doar în cărți

Nici Marc, un Golden Retriever de 5 ani, nu s-a lăsat dus uşor de lângă stăpâna lui.
Stăpână: “Plec de sărbători în provincie şi din păcate nu pot să îl iau. O să vă fie dor de el? Da. Şi lui de mine”.

O noapte de cazare costă între 120 şi 200 de lei. În funcţie de hotelul ales, patrupedul poate beneficia şi de servicii speciale. Pentru o taxă suplimentară, putem alege ca o persoană dedicată să petreacă timp în plus cu el. Sau putem alege timp suplimentar la joacă.
Dan Ilie, manager hotel: “Acum este vremea superbă, ei stau mult mai mult afară în funcţie de disponibilitatea locurilor de joacă, pentru că aici la noi este o foarte mare varietate şi trebuie să ştim exact compatibilitatea lor cu alţi catei şi în funcţie de asta îi organizăm ca să se simta relaxaţi”.
Şi pentru că intră în colectivitate, animalul trebuie să aibă carnet de sănătate şi toate vaccinurile la zi. Totodată, este necesar să fie cipat, astfel încât să fie uşor de găsit.
Dan Ilie, manager hotel: “Vaccinurile trebuie să fie cele obligatorii în primul rând, cele pe care le face anual şi sunt recomandate de medicul veterinar, plus cel fără de care nu se poate intra într-un colectiv şi în regim hotelier este cel de tuse de canisă fără de care noi nu îi putem accepta la noi”.

Vestea bună este că nu există o limită de vârstă. Iar în unele hoteluri, ne putem caza prietenul necuvântător chiar dacă are un regim special de alimentaţie sau nevoie de anumite tratamente. Majoritatea spaţiilor pentru animalele de companie au şi locuri dedicate pisicilor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.