May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cum aranjăm masa de Paşte. Ce culori sunt în tendinţe în acest an

2 min readVideo

De sărbători, e important ce avem pe masă, dar la fel de important este şi cum aranjăm masa. Designerii au decis: albastru royal şi auriu sunt culorile în tendinţe pentru aranjamentele de la mesele festive. Fie că alegem o masă modernă atent decorată sau una simplă, important este ca totul să fie asezonat cu optimism şi bucuria de a fi împreună.

Vezi și

Începem cu prima compoziție în care avem un auriu dominant paleta totală este cu acest albastru, baby blue cu pata de metalic auriu care cu siguranță oferă un aspect de lux. În interior un șervet de mătase cu acel inel decorativ care leagă totul foarte frumos.
Simplitatea este cuvântul de ordine pentru masa de Paşte din acest an.

“Simplificăm puțin ideea renunțam la platoul auriu de la baza și la șervet, dar păstram ideea de albastru dominant auriul îl avem încă pe bordura fiecărei farfurii și înlocuim serverul cu o creanga decorativă”.

Fiecare serviciu de masă trebuie să includă cel puțin 3 farfurii în culori neutre, la care se adaugă o nuanță contrastantă.
Aranjarea mesei de Paşte, de la 300 de lei în sus
Laurentiu Paicu, designer de interior: “Acest albastru baby blue cer proaspăt senin e o pată care după părerea mea merge foarte bine și rezonează foarte bine cu anotimpul primăvara”.

Bugetul pentru aranjarea unei mese festive pornește de la 300 de lei și poate ajunge până la 10 mii de lei, în funcție de numărul invitaţilor şi de cât de creativi doriți să fiți.
Laurentiu Paicu – designer de interior: “Nu este nevoie sa investești foarte mulți bani ca sa ai o masa frumoasa. Poți sa achiziționezi un set frumos de farfurii și vesele și poți accesoriza aceste farfurii cu niște plante frumoase, cu niște servete și inele, adică fără ceva care sa coste extraordinar de mult dar cu siguranța va arăta foarte frumos pentru impact”.
Ideile nu lipsesc şi sunt gratis. Internetul e plin de sugestii pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.