May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

A dat lovitura cu vaccinul AstaZeneca. Ce profit a înregistrat grupul farmaceutic într-un singur an

2 min readGrupul farmaceutic suedezo-britanic AstraZeneca, cu sediul la Cambridge, în Regatul Unit, a anunţat vineri că şi-a dublat profitul net în decurs de un, în primul trimestru, o perioadă în cursul căreia vânzările vaccinului împotriva covid-19 AstraZeneca-Oxford au atins 275 de milioane de dolari, relatează AFP, citat de news.

A dat lovitura cu vaccinul AstaZeneca. Ce profit a înregistrat grupul farmaceutic într-un singur an Hepta

Laboratorul – care îşi dezvăluie pentru prima oară cifra de afaceri cu privire la vaccinul împotriva covid-19 – a obţinut un profit net de 1,56 miliarde de dolari în primele trei luni ale lui 2021, anunţă într-un comunicat AstraZeneca.
AstraZeneca înregistrează o creştere puternică a vânzării unor noi tratamente – mai ales în oncologie, una dintre specialităţile sale.

Numărul infecţiilor în scădere în Marea Britanie

Infecțiile cu noul coronavirus din Marea Britanie revin la nivelurile observate la sfârșitul verii trecute, cu aproximativ una din 1.000 de persoane infectate, sugerează datele Office for National Statistics.
În săptămâna până la 24 aprilie, infecțiile au scăzut în toate cele patru națiuni din Marea Britanie și au fost de 20 de ori mai mici decât în ​​ianuarie, relatează BBC.
Mai mult de jumătate din populația Regatului Unit a fost vaccinată cu cel puțin o doză.

Analiza arată că aproximativ 22 de milioane de oameni locuiesc acum în zone în care nu au existat decese asociate COVID în aprilie.
ONS estimează că în săptămâna până la 24 aprilie:
În Anglia, 1 din 1.010 persoane s-au infectat, față de 1 din 610 săptămâna precedentă În Țara Galilor, raportul este de 1 din 1.570 față de 1 din 840 săptămâna precedentă În Irlanda de Nord, 1 din 940 față de 1 din 660 săptămâna trecută În Scoția, 1 din 640 față de 1 din 560 din săptămâna precedentă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.