May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O nouă mărturie din SUA despre efectele adverse ale vaccinurilor Covid: o femeie din Nashville a paralizat după injectarea cu serul experimental produs de Pfizer-BioNTech

1 min read


O femeie din Nashville a contactat vineri postul de televiziune News4, pentru a relata public experiența ei cu vaccinarea: la o zi după ce i s-a administrat a doua doză a vaccinului Pfizer (pe 16 aprilie), Brandy McFadden a paralizat, informează CitizenFreePress.

Mcfadden a povestit cum a doua zi după vaccinare nu mai putea merge și avea dureri cumplite în zona cervicală: “A început pur și simplu să devină tot mai rău și urlam de durere din toți plămânii”. 

Ajungând incapabilă să se miște de la gât în jos, soțul ei a dus-o la urgențe, la Centrul Medical din cadrul universității Vanderbilt. Șase zile mai târziu, aceasta se afla încă în spital, iar investigațiile medicale (tomografie, RMN, EMG, analize de sânge) nu au relevat niciun rezultat neobișnuit. MCfadden a declarat pentru News4 că este epileptică, dar că ce i s-a întâmplat nu a fost o criză de epilepsie.

“Nu pot să îmi ofere nici o explicație pentru ce s-a întâmplat”, a spus ea.
 
Următoarea vineri, McFadden și-a redobândit mobilitatea brațelor și își putea mișca degetele de la picioare.
 
Urmăriți mai jos interviul cu femeia:
 Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.