May 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mamă şi bebeluşul pe care îl alăpta au murit, după ce tatăl copilului i-a otrăvit mâncarea femeii. Bărbatul îşi aşteaptă acum sentinţa, în Brazilia

2 min readDe Monica Palade.Publicat: 29.04.2021, 21:57.
Actualizat: 29.04.2021, 21:57

Un bărbat de 36 de ani din Brazilia este acuzat că şi-a ucis soţia şi pe bebeluşul lor de trei luni, după ce i-a pus otravă de şobolani în mâncare partenerei sale.

O mamă şi bebeluşul pe care îl alăpta au murit, după ce tatăl copilului i-a otrăvit mâncarea femeii. Bărbatul îşi aşteaptă acum sentinţa, în Brazilia Facebook

Fapta comisă de Luiz Edivaldo de Souza ar fi avut loc în luna septembrie a anului trecut, în oraşul Rio dos Cedros, iar acum bărbatul îşi aşteaptă sentinţa.
Trupurile neînsufleţite ale lui Josiele Lopes, 36 de ani, şi a fiului lor au fost găsite de oamenii legii pe 23 septembrie anul trecut, după ce au fost daţi dispăruţi pe data de 15 a aceleiaşi luni.

În acea perioadă, suspectul, pe atunci în vârstă de 34 de ani, trimisese mesaje rudelor soției sale, dându-se drept ea, înainte de a le bloca contactele.

Citește și:

Angajata unei clinici pentru persoane cu deficienţe este suspectată că a ucis patru pacienţi şi rănit un al cincilea, în Germania
Criminala care şi-a ucis şi îndesat fiul de doar 3 ani într-o valiză, eliberată după 7 ani de închisoare, în UK: “Monstrului i se va da o nouă şansă”

Polițiștii au început să investigheze cazul după ce fiul cel mare al femeii, în vârstă de 17 ani, a mers la poliție și a depus o plângere.
Şi-a ucis soţia şi copilul pentru că i se ceruse divorţul
Oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi otrăvit mâncarea soției sale și că, după ce a mâncat, aceasta și-a alăptat fiul cu laptele matern contaminat.

Femeia a început apoi să se simtă rău și i-a cerut soțului său să o ducă la spital.
Cu toate acestea, el i-ar fi condus în schimb către o zonă împădurită din Rio dos Cedros, la aproximativ 118 kilometri de casa lor din Itapema, unde i-ar fi îngropat pe cei doi, care erau deja morți.
Poliția crede că Luiz Edivaldo de Souza a comis crima pentru că soția sa ceruse divorţul.
Avocaţii inculpatului au până la sfârșitul săptămânii viitoare să facă apel la acuzaţia de crimă. Dacă decizia nu este atacată, instanța va stabili o dată pentru proces, când inculpatul va răspunde la acuzațiile de omucidere, ascunderea cadavrului și fraudă procedurală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.