May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Juan Joya Borja a murit. Spaniolul a făcut toată planeta să rândă, cu râsul său, în timp ce-şi povestea tinereţea la televizor

2 min readVideo

“Spaniolul care râde”, Juan Joya Borja, a murit, iar moștenirea sa este aceea a unui meme care răspândește bucuria.

“Spaniolul care râde” a murit. Juan Joya Borja a lăsat în urma sa un meme şi mult amuzament Captura Video / Youtube

A murit “tipul spaniol care râde”, Juan Joya Borja
Comediantul și personalitatea T.V. Juan Joya Borja, cunoscut sub numele de “tipul spaniol care râde”, a murit. Borja avea 65 de ani și a murit din cauza a ceea ce ziarele spaniole au descris ca o “boală lungă”. Fusese internat în spital din 2020.

Cunoscut sub numele de “El Ristas” sau “The Giggles” din cauza râsului său distinct, în timpul unui interviu cu gazda Jesus Quintero, Rojas spunea o poveste amuzantă despre aruncarea unor farfurii în ocean, în timp ce lucra un restaurant, în tinerețe. Borja și-a găsit propria poveste atât de amuzantă, încât abia a reușit să o spună, printre râsete.

În jurul anului 2014, oamenii au început să ia clipul și l-au încărcat cu propriile subtitrări, fără legătură cu povestea originală a lui Borja. El era descris ca angajatul unei companii mari, care povestea despre cât de prost era șeful lor sau un client, iar când când Apple a anunțat un nou MacBook în 2015, a fost descris pe internet ca inginer Apple. El a devenit rapid un simbol al amuzamentului, în toată lumea.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.