May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Dr Sucharit Bhakdi avertizează că isteria Covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale sunt concepute pentru a provoca o catastrofă globală prin decimarea populației umane

1 min read


Renumitul microbiolog de origine germano-tailandezo-americană dr. Sucharit Bhakdi avertizează, într-un interviu acordat editorului-șef al revistei The New American, Alex Newman, că isteria Covid se bazează pe minciuni și că „vaccinurile” Covid sunt concepute să provoace o catastrofă globală și o decimare a populației umane, informează Vaccine Impact.

La început, el afirmă că s-a abuzat de testul PCR pentru a se induce frica, într-un mod care nu este deloc științific.

Apoi, acesta explică ce vor face organismului uman „vaccinurile” bazate pe ARN mesager, folosind termeni și analogii pe care le poate înțelege oricine. 

Printre alte îngrijorări pe care și le-a exprimat, dr. Bhakdi a spus că se așteaptă la un număr masiv de cheaguri de sânge mortale și la reacții ale sistemului imunitar care vor distruge organismul.

În final, medicul face apel la o urmărire penală a responsabililor și la o încetare imediată a acestui experiment global.  

Urmăriți mai jos interviul integral:
 Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.