May 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Campania națională de vaccinare anti-COVID susținută și de industria jocurilor de noroc prin spoturi tv și afișe stradale

2 min read


“Joc Resposabil. Ne Vaccinăm” sau #NoiNeVaccinăm și #ÎmpreunăOprimPandemia sunt noile sloganuri ale industriei jocurilor de noroc. Campania va fi promovată prin diferite modalități, printre care se numără spoturile tv, afișele stradale, dar și testimonialele ale angajaților din sălile de jocuri, anunță AGERPRES.

Dan Iliovici, vicepreședintele Rombet, organizație care derulează campania pro-vaccinare susține că “Industria jocurilor de noroc din România are 45.000 de angajați. Acești 45.000 de angajați sunt, ca într-un puzzle, piese esențiale pentru reîntoarcerea la normalitate și își pot convinge, la rândul lor, familia, colegii, prietenii, cunoscuții. Astfel, avem 45.000 de persoane care pot să transmită mesaje oneste, să își povestească experiența, sunt oameni ca noi toți, cu idealuri comune. În plus, angajații ne cunosc clienții, clienții au încredere în angajații din sălile de jocuri și pariuri. Vrem să ne convingem inclusiv partenerii de afaceri, iar aceștia vor fi, la rândul lor, diseminatori ai argumentelor pro-vaccinare”.

Tot în aceeași direcție, Liviu Popovici, președintele Romanian Bookmakers a afirmat că “În aceste mesaje video nu vorbim despre branduri, nu facem reclamă unor companii, vorbim strict despre responsabilitate și despre cum putem să depășim împreună această pandemie. Toți vrem să ne întoarcem la normalitate și suntem conștienți că singura soluție fezabilă pentru a ne relua activitatea și a asigura continuitate este vaccinarea. În completarea campaniilor derulate de autorități, noi am ales să prezentăm povestea unor oameni ca noi. Oamenii din gambling au aceleași povești ca și cei din HoReCa, turism, entertainment. Toți au descoperit ce înseamnă șomajul tehnic, incertitudinea zilei de mâine. Acum, tot împreună, putem să ajutăm inclusiv la redeschiderea economiei”

Și președintele Romslot, Sorin Georgescu, afirmă că “În total, aceste pagini de social media sunt urmărite de milioane de români. Toate aceste companii au renunțat la elementele de branding pentru a transmite un singur mesaj către toți clienții: jucăm responsabil, ne vaccinăm. În fiecare zi, prezentăm povestea reală a unui angajat și fricile pe care le-a depășit, motivele care l-au determinat să se vaccineze. Suntem mândri să derulăm cea mai mare campanie a industriei de până acum. E pentru prima oară când atâtea companii concurente aleg să lucreze împreună pentru un scop comun”.

Astfel, campania de vaccinare va fi promovată și de industria jocurilor de noroc, care înregistrează nu mai puțin de 45.000 de angajați.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.