May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bilanțul primei zile de vaccinare la centrul drive-thru din Bucureşti. Aşteptările organizatorilor au fost întrecute 

2 min readComitetul de coordonare a vaccinării a transmis, joi seară, că aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi, întrucât 714 persoane s-au vaccinat în prima zi.

Doi bărbaţi se vaccineayă la drive thru+ul din Bucureşti Facebook

714 persoane s-au vaccinat în prima zi la drive thru+ul din Bucureşti

”Aşteptările organizatorilor primului drive-thru din Bucureşti au fost întrecute încă din prima zi: 714 persoane vaccinate. Împreună putem să învingem pandemia şi să revenim la normalitate”, a transmis, joi searp, CNCAV, după prima di de vaccinare la centrul special din Piaţa Constituţiei.

CNCAV anunţă că, din 4 mai se începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie iar în perioada 4-11 mai are loc Maratonul Vaccinării în reţeaua sanitară MApN (spitalele militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara).

Citește și:

Timelapse cu vaccinarea din Piața Constituției. De ce preferă românii centrele drive thru
Iohannis, după vizita la centrul drive-thru din Constituţiei: “Suntem într-o nouă fază a campaniei. Nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie”

De asemenea, în perioada 7-9 mai va avea loc Maratonul Vaccinării la Bucureşti, iar în perioada 14-16 mai voravea loc acţiuni similar în Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Iaşi.

Pentru perioada următoare, CNCAV anunţă extinderea posibilităţii de vaccinare fără programare, prin prezentarea la centrele de vaccinare, cel puţin în municipiile în care există centre regionale de depozitare, astfel încât să fie asigurată distribuirea rapidă a dozelor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.