May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Românul care a batjocorit-o pe tânăra pe care intenţiona să o jefuiască a fost condamnat la închisoare, în Italia

2 min readDe Cristi Ioniţă.Publicat: 22.04.2021, 18:06.
Actualizat: 22.04.2021, 18:11

Un român plecat de mai mulţi ani la muncă în Italia a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a batjocorit-o pe tânăra pe care intenţiona să o jefuiască.

Românul din Italia a fost condus în arest, după ce şi-a aflat sentinţa La Nuova Ferrara

Românul care a batjocorit o tânără, în Italia, lucra de mai mulţi ani în construcţii.

Incidentul s-a petrecut în august anul trecut, în Ferrara, capitala provinciei cu acelaşi nume din regiunea Emilia-Romagna. Conform La Nuova Ferrara, Viorel Marin, de 46 de ani, lucra în construcţii însă într-o noapte, în august anul trecut, i s-a pus pata să spargă casa unei tinere din oraş.

Românul a escaladat peretele clădirii, a ajuns la etaj, a sărit în balcon şi de acolo a intrat în casă. Credea că nu este nimeni acasă, însă calculele sale nu s-au potrivit cu cele de la faţa locului.

Citește și:

Român arestat în Italia, după ce a sărit la bătaie şi a fost imobilizat de un carabinier aflat în timpul liber
Român căutat de şapte ani de autorităţile din ţara natală, pentru tentativă de omor, capturat în Italia

Românul a surprins-o pe tânără în timp ce dormea şi s-a gândit că dacă aceasta tot poate să-l dea în vileag, măcar să profite de ea, astfel că românul a batjocorit-o. În ciuda şocului suferit, tânăra a reuşit să solicite intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine şi chiar să ofere detalii importante despre atacator.

Cum l-au prins poliţiştii italieni pe românul care a batjocorit o tânără
În baza detaliilor oferite de victimă, dar şi a probelor ADN, poliţiştii italieni l-au capturat pe român la scurt timp, în apropiere de zona în care a comis infracţiunea.
La mai puţin de un an de la momentul în care a batjocorit o tânără, românul din Italia a fost găsit vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.