May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie este convinsă că „un dinozaur mic” a fost filmat în curtea ei de camera de supraveghere

1 min readO femeie din Florida, Statele Unite, mărturisește că a rămas uimită când a văzut un animal asemănător unui dinozaur alergând prin curtea ei.

Cristina Ryan spune că imaginile au fost filmate săptămâna aceasta de camera ei de supraveghere și este convinsă că în curtea ei a ajuns „un dizonaur mic”.„Orice animal la care mă pot gândi, care să vină la 3:40 dimineața, nu ar merge așa. Poate că m-am uitat de prea multe ori la „Jurassic Park ”, dar văd un răpitor sau un alt dinozaur mic”, a spus femeia pentru fox35orlando.com.Cristina Ryan susține că toți cei care au văzut imaginile vin cu aceeași concluzie – un dinozaur mic: „Unii spun că e o pasăre mare, dar asta nu are nici un sens, din moment ce pare să aibă picioarele din față.”În mediul online, oamenii au dezbătut subiectul și au venit și cu alte variante.
„Pare un dragon Komodo sau un fel de șopârlă!”, a comentat o persoană.„Este un câine cu un ham, care trage o lesă. Puteți vedea toate cele patru picioare și hamul și lesa care se târăsc în spatele lui”, a spus o altă persoană.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.