May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un tată din Indonezia şi-a botezat fiul în cinstea departamentului pentru care lucrează. Ce nume bizar a primit copilul

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 18.04.2021, 15:57.
Actualizat: 18.04.2021, 15:59

Un tată care îşi iubeşte cu adevărat slujba a făcut furori pe internet numindu-l pe fiul său ”Departamentul de comunicare statistică”, în cinstea locului de muncă.

Un tată din Indonezia şi-a botezat fiul în cinstea departamentului pentru care lucrează Imagine ilustrativă via Profimedia Images

Un tată a decis să îi pună un nume mai puţin obişnuit fiului său
Omul a vrut ca băiatul să poarte un prenume în cinstea departamentului pentru care el lucrează

Un funcționar public din Indonezia și-a numit fiul ”Departamentul de Comunicare Statistică” și a spus că, deși ”a sunat ciudat la început”, soția sa a fost mulțumită de alegere. Bărbatul a declarat că a discutat cu partenera în timpul sarcinii ca în cazul în care va da naştere unui băiat, el să fie cel care să pună numele copilului.

Când fiul cuplului a sosit în luna decembrie, omul nu a mai stat pe gânduri. Tatăl a spus unui site de știri locale că soția sa a fost de acord cu decizia: ”La început a sunat ciudat, dar mulțumesc Domnului că soției mele nu i-a displăcut”.

Citește și:

Un tată i-a salvat viaţa fiului de patru ani în ultima clipă, din faţa unei maşini scăpată de sub control, în Rusia

Prietenii și familia cuplului, inclusiv proprii părinți, și-au exprimat îngrijorarea cu privire la alegerea neortodoxă a numelui. Rudele au răsuflat totuşi ușurate să afle că, într-un act de compromis, tatăl a fost de acord ca fiul să poarte numele de ”Dinko” în viața de zi cu zi.

Omul, care are 38 de ani, a lucrat ca funcționar public mai bine de 10 ani, aderând la serviciul public indonezian în 2009. El a spus că speră că băiatul va crește ”devotat familiei sale”. Nu este clar dacă autoritățile indoneziene au acceptat oficial numele neconvențional.
Cazul nu este unul singular
Anterior, alți doi părinți au preluat o ofertă de WiFi gratuit a unui furnizor de internet, valabilă timp de 18 ani, în schimbul numirii bebelușului lor în onoarea companiei, conform Mirror.

Furnizorul de internet elvețian a specificat că părinții vor putea naviga gratuit pe internet până când descendenții lor vor deveni adulți. Cuplul, care a ales să rămână anonim, ar fi acceptat oferta oferindu-i fetei un al doilea prenume și au spus că vor folosi banii pe care îi economisesc pentru a crea un cont de economii pentru fiica lor.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.