May 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat și-a luat copilul în brațe și a amenințat că se aruncă de la etajul 9

2 min readÎn Sectorul 6 al Capitalei a fost nevoie de o oră de negocieri intense, vineri dimineață,între poliție și un individ care voia să-și ia viața, pentru evitarea unei nenorociri.

Bărbatul a urcat la etajul nouă al clădirii în care locuiește și a amenințat, cu copilul de patru ani în brațe. Soția a divorțat de el, a obținut custodia celui mic și un ordin de restricție împotriva fostului partener.
La 11 dimineața, un apel la 112 anunța că un bărbat își ține copilul în brațe, la etajul nouă, și amenință că va comite un gest abrupt.
Vecină: “Era cu un picior atârnat. Când m-am uitat, era copilul deja peste balustradă. Soţul când a văzut treaba asta, s-a depărtat, a sunat la 112.”
Potrivit anchetatorilor, în spate stă povestea unui divorț greu. Bărbatul n-ar fi acceptat nici ideea că mariajul lui a ajuns la sfârșit, după 11 ani, nici faptul că instanța i-a încredințat fostei soții custodia copilului, în vârstă de 4 ani. S-a ales și cu ordin de restricție.

Socrul bărbatului: “A decis ca să-i ia copilul. Şi aseară m-a chemat el la telefon să vin astăzi să iau copilul şi am venit şi l-am găsit sus acolo. A zis că nu, ca să-şi retragă plângerea de la poliţie ca să se împace.”
Martor: “În urmă cu 3 săptămâni, ştiu de la el, s-a ivit o certă, din cauza unor bani.”
Polițiștii secției 25 au apelat la nu mai puțin de șase negociatori din cadrul SIAS și de la Poliția Capitalei.
Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: “Negociatorii au început să poarte un dialog cu acesta şi în urma unei intervenţii de aproape o oră l-au convins pe acesta să renunţe la gestul pe care ameninţa că urmează să-l facă.”
Imaginile de pe contul său de Facebook arată că bărbatul a lucrat sau lucrează ca șofer la STB. Se presupune, așadar, că a tot trecut prin teste psihologice.
Între timp, copilul a fost consultat de medicii SMURD şi a ajuns, în siguranță, în brațele mamei. Tatăl său riscă să fie acuzat pentru amenințare și șantaj.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.