May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

(P) Școlile scoase la tablă. Elevii cei mai buni vor fi premiați

1 min readFundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat ieri concursul ”ARISTOTEL ONLINE”, prin care elevii din școala primară și gimnazială își pot testa cunoștințele de cultură generală.

Școlile scoase la tablă. Elevii cei mai buni vor fi premiați

La acest concurs pot participa elevi din toată țara, deorece se desfășoară online. Înscrierea la concurs se face de către un reprezentant al școlii, prin completarea unui formular de înregistrare, disponibil de www.fundatiadanvoiculescu.ro.
Concursul Național Interdisciplinar ”Aristotel Online” este gratuit și are ca scop descoperirea și premierea creativității, inteligenței logice și matematice și dezvoltarea socio-emoțională a copiilor.

Ediția din acest an se bucură și de foarte mulți sponsori, cu ajutorul cărora elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi foarte multe premii. Pe lângă diplome, aceștia vor primi cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii surpiză, oferite de: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

MGT Educațional va oferi, ca premiu, un display interactiv pentru școala care va avea cei mai mulți elevi pe podium.
Înscrierile se pot face până pe 5 mai.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.