May 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Actorul Sebastian Stan se întoarce pe marile ecrane în rol de îndrăgostit. Premiera filmului Monday are loc astăzi

2 min readVideo

Sebastian Stan se întoarce pe marile ecrane în rol de îndrăgostit. Filmul “Monday” în care actorul de origine română face pereche cu Denise Gough are premiera chiar astăzi. Actorii au vorbit despre peripeţiile prin care au trecut în timpul filmărilor petrecute într-un cadru idilic în Grecia.

Vezi și

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

“Monday” este povestea a doi tineri americani, un dj şi un avocat pentru migranţi, care trăiesc în capitala elenă Atena. O petrecere îi aduce împrună, iar dragostea nu întârzie să apară. Dar, după weekend tumultos cei doi se lovesc de realitatea zilei de luni şi de un şir de probleme.

Actorii principali nu au dezvăluit dacă pe cei doi îndrăgostiţi îi aşteaptă un “happy ending”, însă au avut numai cuvinte de laudă unul pentru altul.

Sebastian Stan, actor: Acest tip de film nu ar fi posibil fără să ai alături pe cineva în care să ai încredere şi cu care să poţi să comunici.

Filmările nu au fost lipsite de peripeţii. Cei doi au trebuit chiar să meargă dezbrăcaţi pe un scooter.
Sebastian Stan, actor: Mi-a fost foarte teamă pentru că eu conduceam chestia aia. Eram goi pe el. Şi Doamne Fereşte să fii păţit ceva, nu ar fi fost ceva plăcut pentru nimeni. La un moment cred că am alergat prin Atena fără haine pe noi
De altfel, plimbarea pe scuter a fost doar una din multe scene pe care le-au avut de filmat în costumul lui Adam şi al Evei.

Denise Gough, actriţă: Am alergat mult fără haine pe noi.
“MONDAY” are premiera astăzi atât în cinematografe, cât şi pe platformele digitale.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.