May 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

(P) Nichiduță – alături de voi de la începutul aventurii de parenthood

3 min readFoto

Venirea pe lume a unui bebeluș este motiv de bucurie și sărbătoare pentru toată lumea. Însă, nu este deloc ușor nici dacă ești nou în a fi părinte, nici dacă ai trecut deja prin asta. De fiecare dată acest mic miracol vine implicit cu stres, nopți nedormite și grija constantă ca bebelușul să fie mereu în siguranță.

Pătuțul potrivit îl găsești în universul Nichiduță

Pregătirile trebuie făcute din timp, însă chiar și când crezi că le ai pe toate, tot mai lipsește ceva. Nichiduță vine în ajutorul părinților ce pornesc în această aventură plină de provocări, cu produse calitative de la importanți producători, încă din prima zi a venirii pe lume a bebelușului.

Pătuțul potrivit îl găsești în universul Nichiduță
Încă dinainte de naștere, părinții se echipează cu toate cele necesare pentru că știu că urmează o perioadă frumoasă, dar și dificilă, uneori. Construirea camerei speciale pentru copil este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care o au părinții, abia așteptând să o folosească. În special mamele, pun mare accent pe detalii și design. Fiecare femeie are personalitate diferită, de aceea când vine vorba de stilul optat în camera copilului, ea își va lăsa amprenta în design-ul total. În special această generație de părinți, cu acces la idei nelimitate de pe internet, reușește să obțină camere pentru copii demne de pus în reviste. Dacă ai intrat și tu în lumea Pinterest-ului, probabil te afli printre acele persoane.

Dar, indiferent că e băiat sau fată sau pentru ce accente, jucării, mobilă și paleta de culori ai optat pentru a obține aspectul camerei, un obiect este nelipsit și anume pătuțul din lemn. În tendințe va fi mereu cel alb, încadrându-se în orice stil al camerei copilului, indiferent de genul său. Însă, la mare căutare sunt acum și cele cu aspect natur sau wenge, pentru un plus de culoare și o notă de vintage aduse încăperii. Când familia vine în vizită să vadă ce mediu ați creat pentru cel mic, cu siguranță va fi impresionată, iar voi veți răspunde cu „Patutul a fost ales din brandul Nichiduta”.
De ce să alegi un pătuț de la Nichiduță
Acesta va deveni spațiul în care cel mic se va simți în siguranță. Când face cunoștință cu lumea exterioară, după 9 luni petrecute în întuneric în confortul pântecului mamei, poate fi stresant pentru el. Pătuțul îi oferă toată libertatea să exploreze cu privirea, cu mâinile și picioarele jucăușe, în același timp oferindu-i confort, ca un cocon ce îl protejează.

Nichiduta.ro aduce în atenția clienților, pătuțuri în tendințe, confecționate din materiale non toxice sau alergice. Lemnul este tratat cu vopsele și lacuri ecologice, pentru a nu prezenta niciun pericol pentru sănătatea celui mic.
Regăsești aici chiar și seturi complete cu saltea. Acestea sunt hipoalergenice, susțin coloana copilului și îi asigură o dezvoltare armonioasă. Fibrele de nucă de cocos ale saltelei permit circulația aerului, împiedică încălzirea în exces, iar salteaua are proprietăți anti-umezeală. Acest tip de saltea nu permite dezvoltarea acarienilor, ceea ce este un alt beneficiu adus sănătății copilului.
Intră în cadrul site-ului oficial www.nichiduta.ro să alegi ceea ce se pliază pe preferințele tale.
Contact: 0341733029

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.