May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

România lucrului extrem de binișor făcut

1 min readCu ocazia ultimei nenorociri, cea care a lovit în spitalul-TIR parcat la „Victor Babeș”, în România a fost lansat superlativul absolut „foarte acceptabil”.

Părăsit în sediul guvernului de întreaga coaliție politică aflată la Putere, Raed Arafat a trebuit să răspundă singur la întrebările care încep cu „Cum dracu”. Și a răspuns: La sistemul pe care îl avem, modul în care România a făcut faţă este foarte, hai să zicem, acceptabil.

Iată că, intrată în anul 7 după Iohannis, România lucrului bine făcut are nevoie de adaptări la nivel semantic, pentru a descrie ce naiba se întâmplă. De exemplu, este extrem de binișor că până acum au explodat doar două ATI-uri. Pe o scară a eficienței de la Yemen la Norvegia, tocmai debarcăm în Somalia și visăm Etiopia.

Statistica arată înfiorător de satisfăcător. Avem un milion de vindecați și 25.000 de plecați dintre noi. Putea să fie invers. La cum vopsim noi sistemul sanitar, adică nemțește, am fi fost în stare să scoatem la COVID statistică de Ebola.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.