May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Momente de panică în largul Africii de Sud. Un turist a fost la un pas de a fi înghițit de o balenă

2 min readMomente de panică în largul Africii de Sud. O balenă a lovit o ambarcaţiune cu turişti şi mai avea puţin şi înghiţea un om. În urma impactului, un bărbat de 51 de ani a fost aruncat peste bord.

Momentul în care bărbatul încearcă să rămână la suprafața apei în timp ce balena înoată pe sub el

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În imaginile surprinse de turişti se vede cum omul se chinuie să rămână la suprafaţă în timp ce balena înoată pe sub el. A fost recuperat, în cele din urmă, cu o barcă de salvare. Oamenii se aflau acolo pentru a privi cum înoată delfinii când au fost surprinşi de balenă.

Turiștii de la bordul ambarcațiunii hrăneau delfinii, în momentul în care mamiferele marine s-au retras brusc, imediat făcându-și apariția balena uriașă.
„Filmam de pe platforma de deasupra cabinei, când dintr-o dată am simțit că am fost loviți de o altă barcă. Apoi, în secunda următoare, balena a ieșit din apă”, povestește un martor.

„Cred că este ceva de care ne-am temut mereu, iar în ultimii 23 de ani am încercat cu tot efortul să evităm astfel de incidente. Atunci când o balenă lovește o ambarcațiune, pot exista întotdeauna daune. De data aceasta am fost extrem de norocoși”, povestește unul dintre angajații de pe vas.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.