May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Barna: Vlad Voiculescu nu este un diamant, dar este cea mai bună opțiune pe care o avem

2 min readVicepremierul Dan Barna a declarat, luni, într-un interviu, că în coaliția de guvernare PNL-USR-UDMR s-a decis să se treacă peste neînțelegerile legate de ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, deoarece sunt doar ”sincope” de comunicare.

  ”Am avut chiar astăzi o discuție în coaliție despre acest subiect și mesajul și poziția noastră a fost una foarte clară. Nu doar că îl susținem pe Vlad Voiculescu, dar ce face Vlad Voiculescu suntem conștienți că afectează o parte din vechiul fel de a se face sănătate în România. Toate acele găști și clanuri de interese, din zona de farma, și în zona universitară (…) Alianța USR PLUS îl susține pentru că ceea ce face Vlad Voiculescu este varianta corectă de reformă și de pași înainte în Sănătate. Că trebuie îmbunătățită comunicarea, categoric de acord. Că trebuie cizelat mai mult mesajul în care Vlad iese și explică măsurile, explică pașii pe care trebuie să îi facă în Ministerul Sănătății, total de acord. Vlad nu este perfect. Nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opțiune pe care o avem în acest moment”, a declarat Dan Barna pentru Hotnews.Afirmațiile lui Barna vin după ce vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a anunțat sâmbătă că va solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
La rândul său, premierul Florin Cîțu a vorbit, duminică, despre onoare, și a cerut demisia celor din spatele haosului de la Spitalul Foișor.În schimb, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a acuzat conducerea spitalului Foișor că a întârziat nepermis de mult externarea ori transferul pacienților, în vederea transformării unității în spital-suport COVID. Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.