May 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Tânăr de 19 ani, umărire ca-n filme la peste 180 km/h, cu tatăl pe scaunul din dreapta

2 min readPublicat: 11.04.2021, 08:17.
Actualizat: 11.04.2021, 08:29

O urmărire ca în filme se putea încheia într-un mod tragic. Un adolescent teribilist s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, după ce a încercat să scape de o maşină de poliţie ce pornise pe urmele sale.

Tânăr de 19 ani, umărire ca-n filme la peste 180 km/h, cu tatăl pe scaunul din dreapta
Tânărul de 19 ani a fost prins de radar gonind cu peste 180 de kilometri pe oră, iar la semnele poliţiştilor nu a vrut să mai oprească. La întreaga aventură a fost martor şi tatăl băiatului, care se afla pe locul din dreapta.
Totul s-a petrecut pe Drumul Naţional 71, în localitatea dâmboviţeană Conţeşti. Tânărul de 19 ani a fost prins de aparatul radar conducând cu 182 de kilometri pe oră. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă acesta nu s-a conformat. A încercat să scape de poliţişti, însă a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina s-a răsturnat.

Nu mi-am dat seama că mi-au dat vreun semnal, pentru că nu am văzut. Dacă mi-am continuat drumul nu înseamnă că am fugit de ei.Păi şi cum te-ai răsturnat?Am prins într-o curbă pietriş şi aia a fost.

Martor la cursa nebună a fost şi tatăl adolescentului teribilist
Tatăl tău nu a zis nimic? Te-a lăsat?Nu a fost vorba să merg de la început cu viteză, a fost vorba de o depăşire şi aşa am ajuns la viteza aia.
Tânărul teribilist avea permis de conducere de doar câteva luni…

Nu mi-am dat seama de viteză, sunt şi începător.Vă daţi seama că îmi pare rău. Riscurile au fost foarte mari.Am înţeles, ştiu. Îmi asum. Îmi pare rău!
Șoferul de 19 ani a rămas fără permis de conducere şi totodată s-a ales şi cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.